Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Avocat italian renumit, ucis de o româncă. Crima înfiorătoare a șocat întreaga țară

O crimă înfiorătoare, comisă de o româncă în vârstă de 39 de ani, șochează Italia. Mamă a doi copii, femeia l-a ucis cu sânge rece pe fostul soț, care era un avocat renumit în Peninsulă. Scena s-a petrecut aseara, chiar în cabinetul de avocatură al bărbatului. Ziariștii străini sustini că românca devenise obsedată de fostul soț și se temea că acesta îi poate lua copiii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O obsesie bolnava ar fi dezvoltat romanca de 39 de ani, pentru fostul sot- reputatul avocat Giuseppe Cardoselli. Desi aveau doua fiice superbe impreuna, intre ei relatia n-a mers- spun ziaristii din Italia. Femeia, insa, n-a putut accepta ca totul s-a destramat.

Se temea, se pare, ca Giuseppe va obtine custodia celor doua fiice. Barbatul avea propriul cabinet de avocatura, avea relatii, dar si cunostinte juridice care sa-l ajute in instanta. Din acest motiv, tanara romanca a inceput sa fie macinata de gandurile ca si-ar putea pierde copiii.

Avocat italian renumit, ucis de o româncă

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Comportamentul ei bizar il speria chiar si pe fostul sot, care luna trecuta ar fi postat pe retelele de socializare un mesaj cu subinteles: "Trebuie sa traiesti langa o persoana care sa-ti imbunatateasca viata. Daca dragostea nu duce acolo, inseamna ca nu e dragoste, ci o iubire bolnava"

Aseara- spun jurnalistii- femeia s-a dus la cabinetul de avocatura al fostului sot: era inarmata cu un cutit, iar dupa un schimb de replici, l-a atacat mortal cu mai multe lovituri.

Apoi, romanca a sunat la politie si a fugit din cladire, cu arma crimei in mana. Carabinierii au prins-o, insa, la cateva strazi distanta.

Teribila crima a ajuns pe prima pagina a cotidianelor din Italia, care o prezinta pe femeia din Romania ca pe o persoana bolnava de furie.

Presupusa ucigasa, despre care jurnalistii spun ca a mai avut un sot care a murit, este astazi de procurori.

Trupul avocatului va fi supus in perioada urmatoare unei autopsii. Intre timp, fiicele cuplului vor ajunge, probabil, in plasament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI