"Avocatul din Iași acuzat că și-a ucis iubita de 26 de ani și apoi a încercat să ascundă totul sub forma unei sinucideri a fost eliberat din arest. Judecătorii au dat dovadă de clemență și au stabilit că acesta se poate întoarce în apartamentul unde a avut loc tragedia. Principalul suspect și-a refăcut deja viața și s-a căsătorit când era după gratii. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Suspect de crimă, arest la domiciliu

"Este greu pentru noi, care am cunoscut-o și am fost prieteni. Nu vreau să mă gândesc la familia acesteia care va fi în stare de șoc", a declarat Andrei Marțin, prieten al tinerei moarte.

Monica și Sebastian au participat la o petrecere pe 18 iunie 2021. S-au întors împreună în apartamentul în care locuiau. La scurt timp, avocata de 26 de ani a fost găsită pe caldarâm, lângă bloc.

Inițial, s-a vorbit despre o sinucidere, dar expertizele criminalistice au scos la iveală un cu totul alt scenariu. Iubitul fetei, avocat și el, s-ar fi luptat cu tânăra. Procurorii au vorbit despre urmele găsite inclusiv pe trupul suspectului. Monica ar fi încercat să se salveze, dar nu a reușit. Anchetatorii au stabilit că suspectul...

"...ar fi încercat să mascheze uciderea victimei și ar fi realizat un act homicidal disimulat în sinucidere", ar fi declarat anchetatorii.

Totul pe fondul neînțelegerilor în cuplu.

"Se vedea pe fața ei că ceva este în neregulă. Era și puțin abătută, a declarat Andrei Marțin", prieten al tinerei moarte.

Vecinii vorbesc de faptul că tânăra ar fi trecut printr-un adevărat calvar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"El nu prea o lăsa să vorbească, era mai agitat, așa. Odată i-am spus: uite ce fată frumoasă ai lângă tine", a spus o vecinp a tinerei.

Victima era însărcinată în momentul în care s-a petrecut totul. Suspectul a fost arestat în cele din urmă și trimis în judecată. Și-a refăcut viața după gratii, unde s-a și căsătorit. Procesul e pe rol, dar în ciuda acuzațiilor extrem de grave, judecătorii au dat dovadă de clemență. Au stabilit că avocatul nu mai trebuie să stea într-o celulă, ci în arest la domiciliu. Acesta se poate întoarce acum în apartamentul unde a avut loc tragedia.

"Oare acest judecător sau această judecătoare care a dat această decizie, dacă copilul ei s-ar fi aflat în această situație, ar fi procedat la fel? E ceva de necrezut. Adică să faci un omor și tu să fii liber... Nu știu unde vom ajunge...", a declarat Andrei Marțin, prieten al tinerei moarte.

Suspectul nu-și recunoaște fapta iar avocatul său ne-a transmis că probele adunate nu demonstrează acuzația procurorilor. În plus...

"Nu excludem nici o asemenea solicitare de înlocuire cu o măsură chiar mai blândă decât arestul la domiciliu pentru că și arestul la domiciliu, în esență, este tot o privare de libertate", a declarat Mihai Giurgea, avocatul suspectului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Suspectul a petrecut până acum un an și 7 luni după gratii.

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Sebastian Felecanu, cel care este acuzat că și-a aruncat iubita de la etaj! Avocata gravidă a încetat din viață la scurt timp


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si