Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Azi începe programul de fertilizare in vitro! Sprijinul financiar poate ajunge până la 15.000 de lei

Astăzi se lansează programul FIV 2024, sprijinul financiar fiind acordat de Ministerul Familiei.

Redactia Stirile Kanal D,

Fertilizare in vitro [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Astăzi se lansează programul Fertilizare in vitro (FIV), care vine în sprijinul cuplurilor care se luptă cu infertilitatea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Prin acest program, Ministerul Familiei acordă un sprijin financiar de până la 15.000 de lei pentru medicamente și proceduri medicale de specialitate care pot fi făcute la spitalele de la noi din țară. Toate femeile cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, care au probleme cu infertilitatea în viața de cuplu, pot beneficia de acest ajutor. Cifrele arată că unul din cinci cupluri din țara noastră nu reușesc să facă copii”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Mai mulți bani pentru cuplurile care sunt nevoite să apeleze la fertilizări in vitro

Citește și: Ministrul Familiei intervine în scandalul bebelușilor! Câte cupluri se află în postura influencerilor Marilu și Iustin: ”Am fost foarte singuri în drumul acesta”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI