Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Baby botox - Raluca Bădulescu se pregătește de sezonul estival

Raluca Bădulescu se pregătește de sezonul estival. Vedeta este adepta intervențiilor estetice non-invazive și a folosit baby botox.

Iulian Ciurea,

Raluca Bădulescu este adepta intervențiilor estetice non-invazive [Sursa foto: Facebook/Raluca Bădulescu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primavara aduce schimbari pentru Raluca Badulescu care isi reimprospateaza tenul cu ajutorul unor tratamente non invazive. Juratul de la Bravo ai stil a mers la medicul ei estetician preferat, Iancu Morad.

Raluca Badulescu a recurs acum doua saptamani la un tratament care i-a conturat trasaturile fetei.

Cu ajutorul solutiei de conturing, tenul este mult mai luminos.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Zona conturului mandibular, am adaugat putin in zona, am creat frumos unghiul mandibular, linia este dreapta. Deci cum ti-am zis ca o sa ai un aspect al fetei mai intinerit”, explică esteticianul.

Sezonul estival a început pentru Raluca Bădulescu- tratament cu baby botox

Acum Raluca a optat pentru cea mai noua metoda de infrumusetare, la mare moda printre vedetele internationale, una care confera tenului un aspect natural: injectiile cu baby botox cu calciu.

„Baby botox inseamna o tehnica noua de injectare adica cu toxina botulinica, dar in mai multe puncte cu o dilutie speciala, astfel incat sa nu avem aspectul ala foarte blocat”, explică esteticianul.

Raluca Badulescu se simte mai tanara dupa procedura.

„As minti sa nu spun ca nu sunt cea mai fericita din lume. Eu ii spun lui Iancu Morad, my magic doctor pentru ca face pur si simplu magie.

Dupa cum vedeti fiecare muschi se misca pe fata mea, sunt normala, nu s-a schimbat nimic la structura fetei”, spune Raluca Bădulescu.

Cele mai cerute tratamente estetice din aceasta perioada sunt cele pentru rejuvenare si interventiile la nivelul pleoapelor prin care se corecteaza surplusul de piele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI