În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din spălătorie se observă că agentul de la Poliția Rutieră din Beiuș- cel în tricou albastru- împreună cu încă un bărbat- care-i este naș de cununie- se apropie de masa la care erau mai mulți tineri printre care și victima- un tânăr de 21 de ani. După o discuție aprinsă- polițistul se enervează cumplit și- fulgerător- răstoarnă masa peste ei.

Agentul de poliție a lovit cu pumnul

Urmează apoi o răfuială în toată regula în care agentul lovește cu pumnul. Nici rivalul nu e stană de piatră- ci dă și el. Ceilalți reușesc la un moment dat să oprească violențele- dar nu pentru multă vreme- căci intră-n scenă „nașul”- ca o bestie. Nimeni nu l-a mai putut potoli.

Iar în momentul în care tânărul de 21 de ani sună la 112- se trezește cu un pumn direct în față și se prăbușește lovindu-se cu capul de beton.

Citeste si: VIDEO- ”Mortul viu” din Craiova a murit cu adevărat

E momentul în care polițistul pare speriat. În îndepărtează pe nașul său de victimă și încearcă să facă ceva să-l ajute pe tânărul grav rănit- la fel ca toți ceilalți.

Acesta din urmă a ajuns la un spital din Beiuș- dar a fost transferat apoi la Oradea- pentru investigații amănunțite.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Fiul meu e în recuperare..... uită!”. „Mi-aș dori și nădăjduiesc în Dumnezeu să se facă dreptate!”, a declarat Lidia Iștoc, mama victimei.

Mama tânărului bătut cu sălbăticie spune că între fiul ei și polițist ar exista un conflict mai vechi- iar mărul discordiei ar fi... invidia!

Citeste si: VIDEO- Scene sălbatice în Gorj. Polițiști atacați cu barda

”O să ajungem până la situația în care să-ți dea în cap cineva!”

„Adică vedem cu ochiul liber că ne invidiază dar nu m-am gândit că o să ajungem până la situația în care să-ți dea în cap cinev a!”. „Nu avem conflicte, nu avem dușmani zicem noi!”, a mai declarat mama victimei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Inspectoratul Județean de Poliției transmite că superiorii polițistului s-au sesizat din oficiu și l-au amendat cu două mii de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus- este cercetat disciplinar. A fost deschis și un dosar penal- dar momentan nu este pus nimeni oficial sub acuzare!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si