Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Băgat în spital de subofițerul din poliție

E cutremur în poliția din Bihor după ce un agent prea furios și posibil băut - după cum povestesc martorii - l-a atacat pe un tânăr într-o spălătorie auto din Beiuș. La răfuiala sângeroasă a sărit fără să clipească și nașul polițistului, care, cu o lovitură de pumn a proiectat victima cu capul de beton. Mama tânărului snopit în bătaie spune că agresorii ar fi invidioși pe familia lor că e una înstărită.

Andreea Bolocan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din spălătorie se observă că agentul de la Poliția Rutieră din Beiuș- cel în tricou albastru- împreună cu încă un bărbat- care-i este naș de cununie- se apropie de masa la care erau mai mulți tineri printre care și victima- un tânăr de 21 de ani. După o discuție aprinsă- polițistul se enervează cumplit și- fulgerător- răstoarnă masa peste ei.

Agentul de poliție a lovit cu pumnul

Urmează apoi o răfuială în toată regula în care agentul lovește cu pumnul. Nici rivalul nu e stană de piatră- ci dă și el. Ceilalți reușesc la un moment dat să oprească violențele- dar nu pentru multă vreme- căci intră-n scenă „nașul”- ca o bestie.

Nimeni nu l-a mai putut potoli.

Iar în momentul în care tânărul de 21 de ani sună la 112- se trezește cu un pumn direct în față și se prăbușește lovindu-se cu capul de beton.

Citeste si: VIDEO- ”Mortul viu” din Craiova a murit cu adevărat

E momentul în care polițistul pare speriat. În îndepărtează pe nașul său de victimă și încearcă să facă ceva să-l ajute pe tânărul grav rănit- la fel ca toți ceilalți.

Acesta din urmă a ajuns la un spital din Beiuș- dar a fost transferat apoi la Oradea- pentru investigații amănunțite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Fiul meu e în recuperare..... uită!”. „Mi-aș dori și nădăjduiesc în Dumnezeu să se facă dreptate!”, a declarat Lidia Iștoc, mama victimei.

Mama tânărului bătut cu sălbăticie spune că între fiul ei și polițist ar exista un conflict mai vechi- iar mărul discordiei ar fi... invidia!

Citeste si: VIDEO- Scene sălbatice în Gorj. Polițiști atacați cu barda

”O să ajungem până la situația în care să-ți dea în cap cineva!”

„Adică vedem cu ochiul liber că ne invidiază dar nu m-am gândit că o să ajungem până la situația în care să-ți dea în cap cinev a!”. „Nu avem conflicte, nu avem dușmani zicem noi!”, a mai declarat mama victimei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Inspectoratul Județean de Poliției transmite că superiorii polițistului s-au sesizat din oficiu și l-au amendat cu două mii de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus- este cercetat disciplinar. A fost deschis și un dosar penal- dar momentan nu este pus nimeni oficial sub acuzare!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI