Andrei Matei Popescu, un adolescent în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă după o ceartă pe care a avut-o cu mama sa. Tatăl lui Andrei a postat pe pagina sa de Facebook anunțul prin care cere ajutor în a-l găsi pe adolescent.

Citește și: Lacrimi de durere pentru Andrei, tânărul din Târgu Jiu găsit fără viață, după o ceartă cu mama lui: ”Nu am cuvinte...ești un înger!”

„Băiatul meu, Andrei Matei Popescu, a dispărut de acasă de 24 de ore în urma unei discuții aprinse cu mama lui. Vă rog din inimă, sunați la 112 Vă rog să mă ajutați !”, a transmis miercuri noapte Matei Popescu, tatăl tânărului. 

Andrei a fost găsit fără viață după trei zile de la dispariție

Andrei a fost găsit mort în râul Jiu. Salvamontiștii au început să caute în râul Jiu, cu un detector special. Ultima oară băiatul ar fi fost văzut în zona insuliței din Târgu Jiu, când se plimba și părea foarte abătut.

Ajuns la locul incidentului, tatăl lui Andrei l-a rugat pe adolescent să se întoarcă acasă. 

„Băiatul meu a plecat de acasă în urma unui conflict cu soția mea.

Ca orice mamă îngrijorată să nu fie mințită sau să intre în alte discuții sau cercuri de prieteni dubioși și nu-l mai găsim.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tată, dacă vezi mesajul ăsta, întoarce-te acasă pentru că nimeni nu îți va face nimic, ștergem cu buretele și mergem înainte. Nu o să se întâmple absolut nimic. Toată lumea te caută. Vino acasă, eu te-am iertat în secunda 1. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Hai să facem să fie bine că altfel nu avem nicio soartă fără tine”, a spus tatăl lui Andrei, potrivit presei locale.

Citește și: VIDEO- Copil de 3 ani, pe cale să fie pierdut după ce s-a urcat pe banda de bagaje din aeroport

La scurt timp după mesajul disperat al tatălui, salvamontiștii au găsit în râu un hanorac pe care părintele l-a confirmat ca fiind al fiului său. Imediat salvamontiștii din Târgu Jiu au găsit și trupul fără viață al adolescentului.

Ce au transmis autoritățile?

„În noaptea de 21/22 noiembrie 2023, polițiștii gorjeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ 3 ore, un minor, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul acestuia din municipiul Tg-Jiu și nu s-a mai întors.
De îndată, după sesizarea evenimentului, polițiștii aflați în teren au efectuat căutări pe raza municipiului Tg –Jiu, atât în proximitatea locuinței, cât și în parcuri și pe malul râului Jiu.

De asemenea, minorul a fost pus în urmărire națională de către polițiști.
La data de 24 noiembrie 2023, au fost continuate căutările, fiind constituită o echipă operativă formată din polițiști din cadrul I.P.J. Gorj și scafandri din cadrul Salvamont Gorj, care au efectuat căutări în albia râului Jiu prin folosirea unui dispozitiv de detecție a amprentei umane.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma activităților de căutare efectuate de organele abilitate, în după-amiaza zilei de 24 noiembrie 2023, trupul minorului a fost identificat în apele râului Jiu, neprezentând semne vitale.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical care a constatat decesul minorului, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În continuare se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii decesului. ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Citește și: Lacrimi de durere pentru Andrei, tânărul din Târgu Jiu găsit fără viață, după o ceartă cu mama lui: ”Nu am cuvinte...ești un înger!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si