Scene dramatice sunt filmate în stațiunea Neptun. Un tată și fiul llui s-au avântat în valuri când era steagul roșu arborat-iar valurile furioase erau cât pe ce să îi înghită.

Salvamarii i-au scos la limită din apă.

Mulți oameni nu ascultă indicațiile salvamarilor

Tocmai din acest motiv le recomandă turiștilor să nu se aventureze când e pericol. Dar mulți nu ascultă.

Ba chiar se iau la ceartă cu ei. A făcut-o însuși directorul Apelor Române din Călărași-în Eforie Nord-supărat nevoie mare că nu se poate scălda în concediu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Lista tragediilor continuă în Constanța! Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj. Autoritățile sunt în alertă

În imagini se observă că bărbatul se înfurie, gesticulează și pare să devină agresiv cu salvamarii. Apoi este chemată poliția pe plajă. Dar circul continuă. Intră în acțiune și prietenii celui ce pare să se considere regele apelor. Oamenii tună și fulgeră.

Ce informare au primit salvamarii?

Mai nou, salvamarii au primit o informare de la poliție că sunt obligați să îi avertizeze pe turiști-iar cei care vor să intre în apă pe propria răspundere, să fie legitimați. O misiune aproape imposibilă, susține șeful salvamarilor din Eforie.

În urmp cu câteva zile, tot pe steag roșu, o mamă înconștientă și-a lăsat copiii în valuri, nesupravegheați.

Când salvamarul i-a rugat să iasă din apă, femeia a intervenit și s-a luat de acesta pe motiv că cei mici sunt înătători de performanță și ar fi țipat la ei.

Citește și: VIDEO- Trupul neînsuflețit al turistului, care s-a înecat încercând să salveze un tată și pe copilul său, a fost adus la mal de curenți. 10 persoane s-au înecat într-o săptămână pe litoralul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si