În schimb, la malul mării, termometrele au atins aproape 20 de grade celsius in prima zi de Crăciun. Temperaturile au fost atât de blânde încât unii au făcut chiar și o baie zdravănă în mare. Colega mea Raluca Sevastru vine cu detalii dar și cu imagini. Bună dimineața Raluca. Cine a fost curajosul care a intrat în apă?, a transmis Cristina Dorobanțu.

Baie în mare de Crăciun

"Bun găsit, Cristina, e vorba despre un bărbat care a profitat de cel mai călduros Crăciun din ultimele decenii. Au fost 21 de grade celsius afara, cu soare puternic, iar apa mării nu e nici ea atât de rece.

Curajosul a stat câteva minute in apa mării si s-a filmat, îndemnându-i pe oameni să profite de această vreme atipică și să facă și ei o baie. Apoi videoul a ajuns pe rețelele de socializare, unde a stârnit o grămadă de reacții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mulți localnici dar și turiști au fost ieri pe litoral, au mâncat preparate pescărești și s-au plimbat pe faleza Cazinoului, mai ales că monumentul istoric e aproape gata și oferă o priveliște spectaculoasă.

Astăzi vremea va fi tot calda aici pe litoral cu maxime de pana la X grade celsius așadar dacă aveți de gând să dați o fugă la noi, nu veți fi dezamăgiți. Atât de aici, revenim la voi", a transmis Raluca Sevastru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si