Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Baie în mare de Crăciun. Un bărbat s-a bucurat din plin de vremea exagerat de caldă pentru această perioadă

La Constanța au fost 20 de grade, iar un bărbat a ales să facă baie în mare, de Crăciun.

Redactia Stirile Kanal D,

Baie-n mare de Crăciun [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În schimb, la malul mării, termometrele au atins aproape 20 de grade celsius in prima zi de Crăciun. Temperaturile au fost atât de blânde încât unii au făcut chiar și o baie zdravănă în mare. Colega mea Raluca Sevastru vine cu detalii dar și cu imagini. Bună dimineața Raluca. Cine a fost curajosul care a intrat în apă?, a transmis Cristina Dorobanțu.

Baie în mare de Crăciun

"Bun găsit, Cristina, e vorba despre un bărbat care a profitat de cel mai călduros Crăciun din ultimele decenii. Au fost 21 de grade celsius afara, cu soare puternic, iar apa mării nu e nici ea atât de rece.

Curajosul a stat câteva minute in apa mării si s-a filmat, îndemnându-i pe oameni să profite de această vreme atipică și să facă și ei o baie.

Apoi videoul a ajuns pe rețelele de socializare, unde a stârnit o grămadă de reacții.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mulți localnici dar și turiști au fost ieri pe litoral, au mâncat preparate pescărești și s-au plimbat pe faleza Cazinoului, mai ales că monumentul istoric e aproape gata și oferă o priveliște spectaculoasă.

Astăzi vremea va fi tot calda aici pe litoral cu maxime de pana la X grade celsius așadar dacă aveți de gând să dați o fugă la noi, nu veți fi dezamăgiți. Atât de aici, revenim la voi", a transmis Raluca Sevastru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI