„Balurile bobocilor sunt în mijlocul unui scandal de proporții după ce la multe dintre ele răsună versuri obscene. Unii trapperi plătiți chiar de părinți au promovat mesaje care îndeamnă la violență și consum de droguri. Iar alții au cântat melodii cu conotații sexuale. Iar minorii sub 15 ani le fredonează. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Balurile bobocilor, în centrul unui scandal

Sunt versuri explicite, care nu pot fi difuzate la televizor, presărate cu jigniri la adresa profesorilor, îndemnuri la violență, la consum și trafic de droguri și la abuzuri sexuale. Melodiile trapperului Albert au răsunat la balul bobocilor organizat de un colegiu din Giurgiu și au oripilat opinia publică.
Elevi de 14-15 ani sunt în extaz și fredonează cuvânt cu cuvânt versurile obscene.
Pentru spectacolul grotesc, părinții ar fi plătit circa 7 mii de euro. Și nu e singurul trapper cu un astfel de repertoriu, invitat la un bal al bobocilor.
În alt clip o avem pe Erika, alt idol pentru generația de adolescenți. De această dată, tânăra a cenzurat cuvintele obscene din versuri, însă îndreaptă microfonul spre minori să le rostească ei.

Citește și: VIDEO- Droguri și arme la balul bobocilor. Tinerii ascundeau substanțele în pantofi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Manelistul Luis Gabriel este acum în centrul unui scandal la Craiova după ce a cântat și el o melodie cu tentă sexuală în fața minorilor.
Apoi a pus în scenă un dans care i-a revoltat pe părinții ce erau martori.
După ce imaginile au fost făcute publice, directorul Colegiului Național „Elena Cuza” din Craiova spune că s-a lecuit și nu va mai organiza niciun bal al bobocilor de acum înainte.


„Nu vom mai organiza nici Balul Bobocilor, nici banchete de absolvire la clasa a 12-a de anul viitor. Nici nu este treaba școlii”, a spus Liviu Cotfasă, directorul Colegiului Național „Elena Cuza” din Craiova.
Astfel de evenimente sunt organizate de multe ori în cluburi, iar cei care plătesc sunt părinții.
Iar drept dovadă că părinții și autoritățile pierd controlul asupra adolescenților a venit săptămâna trecută de la Râmnicu Vâlcea. Mai mulți minori care au era prezenți la balul bobocilor au fost prinși de polițiști cu droguri ascunse în ciorapi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si