Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Balustrada in calea mortii, la metrou

De trei ani, de cand o tanara a fost ucisa la metrou, se tot vorbeste de panouri de protectie ca-n Occident, care sa previna tragediile. Cei de la Metrorex se pare ca au gasit o solutie rapida si ieftina. Au montat pe un singur peron o balustrada de otel care n-are nici doi metri. Dar ar trebui sa impiedice calatorii sa cada pe sine.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata metoda de securitate nascocita de responsabilii de la metrou care se vrea a fi un scut impotriva tragediilor. De fapt, vorbim de un singur gard de otel, nu mai lung de doi metri, instalat in statia Piata Victoriei, pe unul dintre peroane.

O improvizatie de tot rasul, spun calatorii, care sunt de parere ca un astfel de grilaj seamna mai mult cu un uscator de rufe, nicidecum nu ar putea fi piedica in calea mortii.

Citeste si: Metrorex a avut anul trecut pierderi de circa 194 milioane lei

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Ingrijorare exista mai ales dupa cazul socant din decembrie 2017, cand Magdalena Serban a impins o tanara sub tren, in statia Dristor.

De atunci, a urmat un val de sinucideri de neoprit. Insa o asemenea balustrada e ca o picatura intr-un ocean.

Citeste si: Alertă la metrou, în stația Ștefan cel mare! Un bărbat a fost lovit de tren

De trei ani se tot vorbeste de un astfel de sistem, dar e tot in stadiul de proiect. Panourile ar trebui montate in statiile aglomerate, unde pasagerii sunt supusi riscurilor.

Astfel de instalatii ar costa 10 milioane de euro, iar banii ar urma sa vina de la Uniunea Europeana. Cel putin asta sustin autoritatile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI