"Băi, răzbunarea e arma prostului, dom' primar! Ştii vorba aia? Răzbunarea e arma prostului!", spun localnicii.

Dacă ar învia Vlad Țepeș poate că nu ar ezita să-l ia ca soldat pe primarul din satul ce poartă numele fostului domnitor. Aici, localnicii au privit uluiţi cum un electrician le desfiletează și becul de pe stâlp ca pedeapsă pentru că l-au acuzat pe edil că nu a făcut nimic în localitatea din Giurgiu.

Banca și becul, luate de primar înapoi ca să-i vadă lumea realizările

"A spus că aşa a primit ordine de la domnul primar, să-l desfacă", spun oamenii.
Scenele desprinse parcă dintr-o comedie de prost gust nu s-au oprit aici. Cu un excavator, angajaţii de la primărie au smuls şi banca prinsă în pământ.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul Orban anunță noi restricții pentru "zonele roșii" ale României

Explicaţiile muncitorilor au fost scurte şi seci, povestesc oamenii.
"Dom'le, din ordine, noi n-avem ce să facem, suntem angajaţi...

Executăm ordine! Desfacem banca! Ne-au spus: de ce nu l-am votat pe dom' primar. Nu l am votat, doamnă, pentru că a fost contracandidat cumnatul meu. Cu cine ar fi trebuit să ţin?!", povestesc oamenii.
Ne-am oprit la primăria comunei Comana, instituţie condusă de 12 ani de acelaşi om care duminică a mai câştigat un mandat. Acesta se apără.

Primarul a smuls banca și becul, pentru că localnicii nu-i apreciază munca

"Cel care le-a luat banca, consilierul meu, este naşul lor. L-a cununat, i-a botezat copiii... S-au certat în campania electorală", spune Aurel Enache, primarul comunei Comana.
Ca să ne convingă că nu a ordonat o astfel de răzbunare, primarul a acceptat să stea faţă în faţă cu cei care îl arată cu degetul.

Citeste si: Cele mai bune rulote pentru familie. Cum le alegi și care sunt cele mai bune prețuri

Sătul să dea explicaţii, primarul şi-a sunat consilierul.
"Ne-am făcut de râs pentru o bancă în toată ţara! Ca să dăm un exemplu, să le vadă, zic: băi, fii atent. Îţi iau şi banca, şi becul de la poartă!", spune edilul.
Consilierul spune că cei rămaşi fără bancă şi bec n-au văzut realizările primarului, aşa că s-a gândit să-i pedepsească, poate-poate le vine mintea la loc.
Până la urmă, scandalul din Comana s-a încheiat cu o strângere de mână şi cu promisiunea că becul şi banca vor fi montate la loc!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si