Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Banca și becul, luate de primar. Primarul: Să le vină mintea!

Scene ireale la doi pași de Capitală. Primarul unei comune din Giurgiu a lăsat niște localnici fără bancă și lumină în fața casei, ca să-i aprecieze realizările.

Iulian Ciurea,

Bancă smulsă cu excavatorul [Sursa foto: Virgin Radio]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Băi, răzbunarea e arma prostului, dom' primar! Ştii vorba aia? Răzbunarea e arma prostului!", spun localnicii.

Dacă ar învia Vlad Țepeș poate că nu ar ezita să-l ia ca soldat pe primarul din satul ce poartă numele fostului domnitor. Aici, localnicii au privit uluiţi cum un electrician le desfiletează și becul de pe stâlp ca pedeapsă pentru că l-au acuzat pe edil că nu a făcut nimic în localitatea din Giurgiu.

Banca și becul, luate de primar înapoi ca să-i vadă lumea realizările

"A spus că aşa a primit ordine de la domnul primar, să-l desfacă", spun oamenii.
Scenele desprinse parcă dintr-o comedie de prost gust nu s-au oprit aici. Cu un excavator, angajaţii de la primărie au smuls şi banca prinsă în pământ.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Premierul Orban anunță noi restricții pentru "zonele roșii" ale României

Explicaţiile muncitorilor au fost scurte şi seci, povestesc oamenii.
"Dom'le, din ordine, noi n-avem ce să facem, suntem angajaţi... Executăm ordine! Desfacem banca! Ne-au spus: de ce nu l-am votat pe dom' primar.

Nu l am votat, doamnă, pentru că a fost contracandidat cumnatul meu. Cu cine ar fi trebuit să ţin?!", povestesc oamenii.
Ne-am oprit la primăria comunei Comana, instituţie condusă de 12 ani de acelaşi om care duminică a mai câştigat un mandat. Acesta se apără.

Primarul a smuls banca și becul, pentru că localnicii nu-i apreciază munca

"Cel care le-a luat banca, consilierul meu, este naşul lor.

L-a cununat, i-a botezat copiii... S-au certat în campania electorală", spune Aurel Enache, primarul comunei Comana.
Ca să ne convingă că nu a ordonat o astfel de răzbunare, primarul a acceptat să stea faţă în faţă cu cei care îl arată cu degetul.

Citeste si: Cele mai bune rulote pentru familie. Cum le alegi și care sunt cele mai bune prețuri

Sătul să dea explicaţii, primarul şi-a sunat consilierul.
"Ne-am făcut de râs pentru o bancă în toată ţara! Ca să dăm un exemplu, să le vadă, zic: băi, fii atent. Îţi iau şi banca, şi becul de la poartă!", spune edilul.
Consilierul spune că cei rămaşi fără bancă şi bec n-au văzut realizările primarului, aşa că s-a gândit să-i pedepsească, poate-poate le vine mintea la loc.
Până la urmă, scandalul din Comana s-a încheiat cu o strângere de mână şi cu promisiunea că becul şi banca vor fi montate la loc!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI