Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bani pentru trusoul nou-născuților. Ce persoane pot intra în posesia sumelor?

Guvernul a dat o ordonanță de urgență prin care se vor da bani pentru trusoul nou-născuților. Iată ce persoane sunt eligibile.

Redactia Stirile Kanal D,

Bani pentru trusoul nou-născuților [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Ajutorul de 2.000 de lei acordat mamelor în situații grele se extinde și pentru alte nevoi din familie. Asta au decis guvernanții ieri, printr-o ordonanță de urgență. Ce persoane pot intra în posesia acestor bani aflăm de la colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Simona Pătruleasa.

Bani pentru trusoul nou-născuților

„Vorbim despre mamele aflate în situații defavorizate cum ar fi cele minore, cele cu venituri mici sau care se află într-o situație critică de viață.
Tot ce trebuie să facă mamele care se încadrează la acest ajutor este să depună actele de identitate și certificatul de naștere al copilului la direcția generală de asistență socială sau pot cere acest ajutor încă din maternitate.
Acestea vor primi un ajutor financiar în valoare de 2.000

de lei, acordat o singură dată pentru fiecare nou-născut. Ce pot cumpăra mamele mai exact cu acești bani? Ei bine, mâncare pentru copil, cărucior, scutece dar și trusoul de botez.
Totodată, mamele cu copii bolnavi, gravidele dar și pacienții care suferă de cancer vor fi scutiți de plata contribuției sociale pentru indemnizațiile de concediu medical”, a transmis Larisa Rațiu.

Citește și: VIDEO- Cristi Pascu, șef peste păcănele pentru două zile. Ce s-a întâmplat cu cunoscutul hairstylist?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI