„Un bărbat din Mehedinți a ajuns la spital după ce ar fi fost agresat de șefa primăriei din comună și de consilierii locali. Bărbatul le-ar fi reproșat acestora că folosesc mașina de serviciu în timpul liber, iar de acolo ar fi pornit scandalul. Conducerea primăriei neagă faptele, însă poliția a deschis un dosar penal. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Bătut de șefa primăriei din Mehedinți

Cu multiple răni, așa a ajuns la spital localnicul în vârstă de 68 de ani după ce ar fi fost agresat în timpul nopții de mai-marii comunei.

„Doamna e bătăușa din sat, doamna primar. Fratele meu trecea pe drum, venind de la mine, de unde stau eu, trecând pe drum. Toți trei erau în drum, de l-au bătut. Este lovit la cap foarte rău”, a spus sora victimei.

Bărbatul ar fi surprins-o pe șefa primăriei în timp ce folosea mașina instituției în timpul liber. În autovehicul se pare că se aflau și alți doi consilieri. Indignat, localnicul i-a transmis femeii că el nu se numără printre simpatizanții ei.

„El e omul care spune în față că nu votează cu primărița. N-a votat niciodată, de asta e și bătut”, a mai spus sora bărbatului.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Drobeta Turnu-Severin. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Prezenta un traumatism cranio-facial, traumatism coloană lombară, un traumatism membrul superior și inferior drept. Astfel, a necesitat un tratament și să fie stabilizată hemodinamic, după care a fost internat în secția de Chirurgie Generală”, au transmis medicii.

Conducerea instituției, în schimb, neagă orice formă de implicare sau agresiune asupra bărbatului. 

„Nu avem treabă, fiecare votează ce vrea, fiecare face ce consideră, nu avem... N-am altercație cu nimeni”, a spus primărița comunei.

„Pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat de doi bărbați, de 45, respectiv 56 de ani și o femeie de 53 de ani”, spun polițiștii.

Cercetările continuă, mai transmit polițiștii.

Citește și: VIDEO- Scene șocante în Galați! Mai multe adolescente s-au luat la bătaie în stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si