Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bărbat băgat în spital de trei polițiști. De ce au recurs agenții la acest gest?

Un bărbat a fost băgat în spital de 3 polițiști. Omul ar fi sunat insistent la 112 și i-ar fi jignit pe aceștia. Ulterior, agenții l-au luat la bătaie cu pumnii și cu picioarele.

Redactia Stirile Kanal D,

Băgat în spital de trei polițiști [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Trei polițiști din Bihor sunt anchetați de superiori, după ce au bătut cu pumnii și picioarele un localnic. Agenții i-ar fi aplicat corecția pentru că victima sunase abuziv la 112 și i-ar fi jignit. În urma loviturilor primite, bărbatul a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Incidentul a fost surprins de camere și, vă avertizez, sunt imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Simona Pătruleasa prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Băgat în spital de polițiști

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că cei trei polițiști discuta cu victima și, la un moment dat, îl pun la pământ pe bărbat. Agenții îl lovesc apoi cu pumnii și picioarele timp de câteva minute.

Citește și: VIDEO- Idei de flori de 8 martie pentru mame. Cele mai frumoase buchete

„Agentul de Poliție s-a apropiat de mine, m-a călcat cu bocancii pe degetele de la picior și din reflex am reacționat să-l îndepărtez. În acel moment, dacă l-am atins, a strigat către colegii lui să sară toți pe mine, să mă pună la pământ”, 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ulterior, omul a fost dus la secție, unde i-a făcut rău, iar apoi a ajuns la spital. Bărbatul susține că a fost bătut din cauză că a reclamat de mai multe ori transporturi ilegale de pietriș, pe care unul dintre agenții implicați le-ar acoperi. Acesta nu a vrut să comenteze situația.

„Nu am niciun punct de vedere, cu privire la asta, pentru un punct de vedere vă rog să vă adresați IPJ Bihor, purtătorilor de cuvânt prin Biroul de Presă pentru mai multe detalii”, a spus acesta.

Superiorii polițiștilor au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru purtare abuzivă. Bărbatul bătut a avut nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI