Un bărbat în vârstă de 32 de ani a urmărit și agresat sexual o femeie de 21 de ani. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 1 din Capitală.

Individul a fost reținut de autorități.

Bărbatul care a agresat sexual o femeie a fost reținut de autorități

Un bărbat în vârsta de 32 de ani a agresat sexual o femeie, în Sectorul 1 din Capitală.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi abordat femeia de 21 de ani pe stradă, în fața unei cofetării. Individul a constrâns victima și a atins-o în zonele intime.

Întreg incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00, în urmă cu câteva zile.

După ce reușit să scape de individ, femeia s-a îndreptat spre locuință. Se pare că individul a urmărit-o pe femeie până în fața locuinței, unde, din nou, a atins-o în zonele intime.

Un bărbat a agresat sexual o femeie în Sectorul 1

Un bărbat a agresat sexual o femeie în Sectorul 1

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dubla infracțiune de agresiune sexuală asupra femeii de 21 de ani a fost raportată autorităților de către fratele acesteia.

"La data de 7 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale Sector 1 au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că, după ce ar fi urmărit persoana vătămată, ar fi ajuns-o din urmă în dreptul imobilului în care aceasta locuiește, moment în care ar fi prins-o și, fără voia ei, ar fi atins-o în zona intimă, după care ar fi

fugit", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Potrivit unor surse Știrile Kanal D, agresorul s-ar numi Iancu Marius George. De asemenea, bărbatul nu ar mai fi avut antecedente penale.

Citește și: Cine este bărbatul care a abuzat două minore în hoteluri din București. El a mai fost condamnat pentru infracțiuni sexuale

În acest moment, bărbatul se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Până la definitivarea procesului penal, bărbatul beneficiază de prezumția de vinovăție.

"Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se mai arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si