Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bărbat din Maramureș, arestat după ce a tras cu pușca în casa fostei iubite. Muniția era letală

Un tânăr de 27 de ani din Maramureș a fost arestat după ce a tras cu pușca de vânătoare înspre casa fostei iubite. Muniția era letală, spun polițiștii, iar individul ar fi țintit spre fereastra locuinței.

Maria Stiuca,

A tras cu arma în casa fostei iubite [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Colega mea, Silvia Cseh, a urmărit acest caz. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional. Silvia, cum s-a ajuns aici?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Arestat după ce a tras cu pușca în casa fostei iubite

„Bun găsit! Totul s-a petrecut î n noaptea dintre 27 și 28 decembrie în Borșa, județul Maramureș. Tânărul de 27 de ani a mers la casa fostei iubite, o fată în vârstă de 19 ani. A tras de două ori cu pușca de vânătoare: o dată spre poarta imobilului și încă o dată în direcția dormitorului fetei. Cei din casă au sunat speriați la 112. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar tânărul a fugit.

Atacul ar fi fost motivat de gelozie. Nu deținea în mod legal pușca de vânătoare, iar arma a fost ascunsă pe o stradă din apropiere. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă de omor.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Ies la iveală detalii halucinante în cazul crimei de la Galați. Individul ar mai fi fost violent cu fosta soție

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI