Barbatul ar fi mers acasă să o confrunte pe femeie, doar că aceasta nu a stat prea mult la discuții- ar fi pus mâna pe un cuțit și s-ar fi năpustit asupra soțului. Totul sub privire îngrozite ale băiețelului lor dar și a vecinilor care povestesc clipele șocante.

Citește și: VIDEO- O femeie de 28 de ani, găsită moartă în casa iubitului său din Capitală

Bărbatul luat prin surprindere, nu a mai apucat să se apere iar soția ar fi reușit să îl înjunghie de mai multe ori. Cu ultimele puteri, bărbatul a reușit să fugă în stradă și s-a refugiat într-un magazin. Însă femeia nu s-ar fi lăsat și l-ar fi urmărit până la ieșirea din bloc.
Șocați de cele întâmplate- martorii au sunat de urgență la 112 iar mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului.
Când a realizat ce a făcut, femeia a încercat să fugă însă a fost prinsă și dusă la sediul poliției pentru a da explicații.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului, după ce soțul ei a întârziat acasă

O femeie de 28 de ani, găsită moartă în casa iubitului său din Capitală

O femeie de 28 de ani a fost găsită moartă în această seară, în casa iubitului său din Sectorul 4, București. Mama victimei a sunat la 112.

Poliția a fost alertată vineri seară în Sectorul 4 din București de către  mama unei tinere de 28 de ani, după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon. Femeia a găsit-o pe fiica sa moartă în casa iubitului fetei, în vârstă de 32 de ani, potrivit Antena 3.

Citește și:  A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru că a ademenit o tânără de 17 ani la el acasă cu o colecție Disney și apoi a sugrumat-o

Deoarece primele indicii conduc spre ipoteza unei crime, la fața locului s-au deplasat ofițeri de la ”Omoruri” și procurori bucureșteni care au cercetat întreaga locuință.

Citește și:  O femeie a murit după ce s-a înecat cu un covrig pe o stradă din Râmnicu Vâlcea

Potrivit primelor informații, în jur se aflau mai multe urme de sânge, însă nu au fost observate și urme vizibile de violență pe corp.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si