La data de 2 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Viișoara, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Imagini de la fața locului au apărut pe rețelele de socializare, în care un bărbat de 77 de ani este agresat fizic de un altul, în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița- Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au dispus verificări.

Citește și: Scandal-monstru în parcarea unui supermarket din România. Trei persoane au folosit spray lacrimogen şi un cuţit

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 77 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Bistrița, ar fi fost agresat fizic, de către un alt pasager, un bărbat, de 46 de ani, din Viișoara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost identificat, depistat și reținut pentru

24 de ore de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind ulterior introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud”, au specificat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Citește și: Doi adolescenți de 15 ani au fost reținuți pentru tâlhărie, lovire și distrugere

Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Doi adolescenți de 15 ani au fost reținuți pentru tâlhărie, lovire și distrugere

Doi adolescenți cu vârsta de 15 ani, din Ploiești, au fost reținuți de către polițiști sub acuzațiile de tâlhărie calificată, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Astfel, în seara zilei de 15 aprilie, un copil de 13 ani a mers la poliție și a reclamat că, în timp ce doi tineri l-ar fi înțepat cu un briceag.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Un minor de 15 ani a fost înjunghiat cu un briceag în plină stradă, în Constanța. În ce stare este adolescentul acum

Cei doi sunt suspectaţi că, în aceeaşi zi, au abordat un alt  minor în vârstă de 15 ani, pe o stradă din Ploieşti, l-au bătut, l-au înţepat cu briceagul fără a reuşi să-l rănească şi i-au stins o ţigară pe încălţăminte, distrugând-o.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au făcut percheziții la locuințele celor doi minori și au fost reținuți pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si