„Polițiștii englezi au avut parte de o apariție cel puțin bizară, după ce în toiul nopții au întâlnit un bărbat alergând pe străzile Londrei cu un frigider în spate. Deși inițial s-au gândit că ar putea avea de a face cu un hoț, misterul a fost elucidat rapid: bărbatul se antrena pentru un maraton”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Maraton cu frigiderul în spate

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor englezi după ce au dat nas în nas cu acest bărbat ce alerga frenetic pe străzile Londrei cărând un frigider în spate!
El este Daniel, un tânăr atlet maratonist din Cambridge ce vrea să doboare un nou record la Maratonul de la Londra, programat pentru data de 21 aprilie. Nu este însă ca orice alt concurent, el se antrenează cu greutăți... dar nu de orice fel. Aleargă, dansează, ba chiar face genuflexiuni purtând pe umeri greutatea unui frigider.
Recordul actual ce se ridică în prezent la 4 ore și 52 de minute și a fost stabilit anul trecut, cu un frigider ce cântărea nu mai puțin de 26.5 kg. Anul acesta, Daniel vrea să facă același lucru, dar pentru o cauză nobilă. Prietenul său este diabetic, iar atletul englez vrea să strângă bani pentru Asociația Diabeticilor din UK, principala organizație britanică nonprofit ce se preocupă de această afecțiune.

Citește și: VIDEO- Achiziția de apartamente și creditul la bancă. Cum procedăm? Sfatul agetului imobiliar

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: