Un bărbat de 34 de ani din Cluj, medic in Capitală, l-a lovit în plin pe cel care a traversat fără sa se asigure. Spune ca nu l-a văzut. Rezultatul etilotestului a indicat, însă, şi altceva.

Medicul consumase alcool înainte să urce la volan şi avea o alcoolemie de 0,07 alcool pur in aerul expirat. A oprit masina la aproape 200 de metri de locul impactului.

Bărbatul lovit nu a avut nicio şansă de supravieţuire. In tot acest timp, fiii îl sunau continuu pe bărbatul lovit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Zece persoane au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Băieţii îl așteptau acasă pe tatăl lor, care ieşise să scoată bani pentru petrecerea de Revelion de la un bancomat de vis-a-vis.

Masina cu care medicul a dat peste pieton fusese scoasă la vânzare doua săptămâni. Acum autoturismul e făcut praf, iar soferul are dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citeste si: Doi morţi şi un rănit, într-un incendiu produs la o exploatare de petrol şi gaze a companiei Novatek din nordul Rusiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si