Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bărbat ucis de un medic care s-a urcat băut la volan

Un medic din Bucureşti are dosar penal de ucidere din culpă după ce a urcat beat la volan şi a omorât un om! În faţa poliţiştilor, a recunoscut că a consumat alcool înainte să plece la drum, iar pe pietonul care i-a apărut pur și simplu in faţă nu l-a putut evita.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bărbat de 34 de ani din Cluj, medic in Capitală, l-a lovit în plin pe cel care a traversat fără sa se asigure. Spune ca nu l-a văzut. Rezultatul etilotestului a indicat, însă, şi altceva.

Medicul consumase alcool înainte să urce la volan şi avea o alcoolemie de 0,07 alcool pur in aerul expirat. A oprit masina la aproape 200 de metri de locul impactului. Bărbatul lovit nu a avut nicio şansă de supravieţuire. In tot acest timp, fiii îl sunau continuu pe bărbatul lovit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Zece persoane au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Băieţii îl așteptau acasă pe tatăl lor, care ieşise să scoată bani pentru petrecerea de Revelion de la un bancomat de vis-a-vis.

Masina cu care medicul a dat peste pieton fusese scoasă la vânzare doua săptămâni. Acum autoturismul e făcut praf, iar soferul are dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citeste si: Doi morţi şi un rănit, într-un incendiu produs la o exploatare de petrol şi gaze a companiei Novatek din nordul Rusiei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI