Polițiștii din Baia Mare au avut o misiune dificilă noaptea trecută. Aceștia au început o operațiune de urmărire a unui bărbat, care a amenințat cu o armă, un alt șofer. După identificarea bărbat agresor, polițiști l-au testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv.

A îndreptat arma, în trafic, spre alt șofer

Un bărbat, în timp ce conducea pe o șosea din Baia Mare, a amenințat cu arma, în trafic, alt șofer.

Bărbatul amenințat a efectuat apelul către 112, noapte trecută, în jurul orei 02:00, după ce a fost urmărit și amenințat cu o armă.

Mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, dar și un echipaj de la mascați au intervenit.

Au reușit să oprească bărbatul agresor în zona fostului Combinat din Baia Mare. Mașina acestuia a fost percheziționată, iar în interior polițiștii au găsit trei pistoale cu aer comprimat, muniția aferentă și un plic zip-lock ce conținea o substanță albă sub formă de cristale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Focuri de armă pentru oprirea unui șofer băut din Botoșani. Tânărul nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor

Șoferul se afla sub influența drogurilor

Polițiștii au identificat bărbatul, de 36 de ani, care ar fi fost urmărit și amenințat cu un pistol de către un bărbat care circulă cu un autoturism de culoare gri.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din Baia Mare.

Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar la testul rapid pentru depistarea substanțelor interzise în corp, rezultatul a fost pozitiv la trei substanțe.

Un bărbat, în timp ce conducea pe o șosea din Baia Mare, a amenințat cu arma, în trafic, alt șofer.

Un bărbat, în timp ce conducea pe o șosea din Baia Mare, a amenințat cu arma, în trafic, alt șofer.

[Sursa foto: Freepik]

Bărbatul de 36 de ani se afla într-o stare de șoc, motiv pentru care s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Substanțele găsite au fost ridicate și urmează a fi înaintate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, pentru cercetări.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, deținere de substanțe interzise și amenințare. Momentan, agresorul nu a fost reținut.

Citește și: VIDEO- Polițist bătut de doi deținuți. Aceștia pot primi pedepse suplimentate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si