Președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, în cursul zilei de duminică la ceremonia de rămas bun organizată la State House din Dar es Salaam, cu ocazia încheierii vizitei sale oficiale în Republica Unită a Tanzaniei.

Cei doi au avut parte de un moment inedit la petrecerea de adio din Zanzibar.

klaus iohannis zanzibar

În timp ce se pregătea să sară în apă, unul dintre bărbați a strigat „hakuna matata!”

[Sursa foto: Youtube Spotmedia]

Mai mulți bărbați, filmați, în timp ce sar în apă cu pozele lui Klaus și Carmen Iohannis

Două înregistrări video publicate de Spotmedia pe Youtube prezintă un grup de localnici care strigă mai multe urări, stând foarte aproape unul de celălalt și ținând în mâini pozele lui Klaus și Carmen Iohannis. 

Apoi, bărbații sar cu tablourile lui Klaus Iohannis și Carmen Iohannis direct în apă, în timp ce strigă „Hakuna matata!”, expresie care înseamnă „Fără probleme, este totul în regulă”.

Citește și: Klaus Iohannis a ajuns sâmbătă în Zanzibar. Șeful statului s-a întâlnit cu președintele Zanzibarului, Hussein Mwinyi

Bărbații care au participat la această „ceremonie” bizară s-au „înarmat” cu pantaloni scurți și tricouri. În imaginile apărute pe internet, aceștia vorbesc atât în limba lor nativă, cât și în limba engleză.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timpul în care bărbatul se aruncă efectiv în apă cu portretul șefului statului român, acesta poate fi auzit spunând „Mister Presideeeeent!”.

De altfel, cel care se aruncă în apă, din alergare, cu portretul șefului statului român este filmat în timp ce strigă în cădere: "Mister Presideeeeent!"

Apoi, același lucru se întâmplă și cu portretul lui Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis ajunge luni în Cabo verde

Klaus Iohannis și-a început turneul din Africa prin vizita din Kenya, de pe 14 noiembrie, urmând apoi Tanzania și Zanzibar.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Klaus Iohannis și soția sa au ajuns vineri în Tanzania, acolo unde au avut convorbiri tete-a-tete cu Samia Suluhu Hassan, omologul său. În cursul zilei de sâmbătă, președintele României a fost primit de președintele din Zanzibar, Hussein Mwinyi.

Citește și: Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au ajuns în Tanzania. Ministrul Turismului i-a întâmpinat la coborârea din avion

Luni, pe 20 noiembrie 2023, Klaus Iohannis își începe vizita în Republica Cabo Verde, aceasta fiind și penultima etapă a turneului său în Africa. Șeful statului român își va încheia vizitele în Senegal, unde acesta va lua parte la consultări politice cu omologul Macky Sall. 

Programul oficial al vizitei sale include și participarea celor doi șefi de stat la inaugurarea Casei Națiunilor Unite din Senegal. Președintele se va întâlni și cu foști studenți senegalezi în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si