Jasmine Larsen, supranumită și „Rapunzel”, primește sute de mesaje din partea bărbaților și îi sunt oferite zeci de inele cu diamante, dar și sume exorbitante de bani.

Motivul este unul simplu: toți își doresc părul ei. Podoaba sa capilară măsoară nici mai mult, nici mai puțin de aproximativ 140 de cm.

Nici măcar pentru 250.000 de lire sterline nu o pot convinge pe tânără să și-l taie!

„Nu-mi voi tunde părul pentru nimic în lume”

Jasmine Larsen este o adevărată prințesă Disney, iar urmăritorii săi o numesc „Rapunzel”.

Citește și: VIDEO- Femeile apelează la botox pentru a scăpa de ridurile de frunte. Efectele injectiilor durează între 3-5 luni

Jasmine, care acum are 22 de ani, a început să își crească părul în anul 2017. Acum, părul său are o lungime de aproximativ 140 de cm și îi atinge genunchii.

Tânăra este divinizată, la propriu, de bărbați și a primit peste 100 de cereri de căsătorie! Pe deasupra, tânăra a primit oferta incredibilă de 250.000 de lire sterline și toate astea doar pentru a-și tăiat prețiosul ei păr.

„Nu, îmi pare rău. Nu-mi voi tunde părul, nu-l voi tunde.

Acesta este părul meu și este special”, a spus ea, potrivit mirror.co.uk

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Jasmine nu avea nicio idee despre cât de prețioase sunt firele ei de păr. Cei mai bogați bărbați ai lumii ar face orice pentru a pune mâna pe părul ei.

Atunci când a atins 10.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, brandurile au început să-i propună colaborări, iar oamenii cu diverse dorințe au început să o asalteze cu mesaje incitante.

„Când am primit prima ofertă, m-am gândit la asta pentru că sunt mulți bani. A fost de fapt vorba despre un video pentru care mi s-au oferit 3.000 de lire sterline. A vrut ca partenerul meu să-mi lingă părul, dar eu nu aveam un partener și nu aveam de gând să las pe nimeni să-mi lingă părul. Al doilea a vrut să mă tund, să-i trimit părul și totul pentru suma de 250.000 de lire sterline”, a spus tânăra.

Admiratorii îi cer coafuri trăsnite pentru propria plăcere

Bărbații roiesc în jurul ei și sunt atrași de tot felul de coafuri trăsnite și îi cer tinerei să își prindă părul în sute de moduri, pentru propria lor plăcere.

Citește și: Bryan Randall a murit. Iubitul actriței Sandra Bullock s-a stins la 57 de ani din cauza unei boli grave

„Bărbații sunt obsedați de părul meu. Am primit 100 de cereri în căsătorie și mi s-au oferit 250.000 de lire ca să-l tai”

„Bărbații sunt obsedați de părul meu. Am primit 100 de cereri în căsătorie și mi s-au oferit 250.000 de lire ca să-l tai”

[Sursa foto: Mirror]

„Un tip a făcut un videoclip animat în care îmi mănâncă încet părul”,

a spus ea.

Pe lângă cererile bizare, tânăra a primit sute de cereri în căsătorie.

„Cred că ei știu că sunt singură și am părul lung și sunt o persoană dulce. Ei mă cer în căsătorie și chiar îmi cerșesc mâna”, a adăugat ea.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Inițial, tânăra s-a simțit prost pentru că îi refuza, dar apoi le-a explicat că nu s-ar căsători niciodată cu un străin.

În ce condiții și-ar tăia Jasmine părul?

Tânăra își dorește să își crească părul foarte mult, astfel încât să îi ajungă până la podea. Abia atunci, spune ea, se poate gândi să-și taie prețiosul păr.

Jasmine conduce propria ei companie, Lars Haircare.

„Este cea mai mare realizare a mea pentru că nu este ușor să crești părul atât de lung, este accesoriul meu. Vreau să ajung la lungimea podelei și apoi cred că aș putea să îl tai la o lungime clasică, în jurul șoldurilor, iar apoi să-l mențin la acea lungime”, a explicat ea.

„Bărbații sunt obsedați de părul meu. Am primit 100 de cereri în căsătorie și mi s-au oferit 250.000 de lire ca să-l tai”

„Bărbații sunt obsedați de părul meu. Am primit 100 de cereri în căsătorie și mi s-au oferit 250.000 de lire ca să-l tai”

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Milionara de 12 ani a ieșit la cumpărături și a ales o mașină de lux nou-nouță

Cum a reușit Jasmine să-și crească părul atât de lung?

Jasmine are un adevărat secret în ceea ce privește părul ei! 

„Întotdeauna fac un tratament de pre-spălare. Aplic ulei de cocos pe lungimi și apoi aplic un tratament pentru scalp cu rozmarin. Îl masez înainte de a-l spăla cu șampon și balsam. Între zilele de spălare, aplic mereu puțin ulei de păr, îmi perii părul o dată și apoi îl împletesc. Nu folosesc niciodată dispozitive de coafat cu căldură, iar noaptea dorm pe o față de pernă de mătase și folosesc o bonetă de păr”, a explicat Jasmine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si