Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Bărbatul atacat cu ciocanul, mărturii de pe patul spitalului "Am simțit o usturime. Au mai dat o dată, să se asigure" Polițiștii se bâlbâie în declarații, în timp ce agresorii sunt liberi

Valentin a fost atacat cu ciocanul, în Chiajna. Bărbatul a făcut primele declarații de pe patul spitalului, în timp ce polițiștii de încurcă în declarații și agresorii sunt liberi.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Indivizii care l- au nenorocit în bătaie și l- au lovit cu ciocanul pe un tânăr de douăzeci și nouă de ani din Chiajna sunt căutați încă de polițiști. De pe patul de spital, Valentin ne povestește că a fost atacat pe la spate și că s- a trezit a doua zi. Polițiștii din Ilfov se contrazic în declarații. Atenție, imaginile filmate de o cameră de supraveghere vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Bărbatul atacat cu ciocanul, mărturii de pe patul spitalului "Am simțit o usturime. Au mai dat o dată, să se asigure"

Ei sunt cei doi indivizi care cu atâta sânge rece l- au lovit ca niște bestii pe Valentin, cu ciocanul. S-a întâmplat asta puțin după miezul nopții, în parcarea unui cartier rezidențial din Chiajna.

Scenele de groază au fost filmate de o cameră de supraveghere. Inițial, doi indivizi îl țin cu forța pe tânărul de douăzeci și nouă de ani. El flutură telefonul și gesticulează. O prietenă se apropie și încearcă să stingă conflictul cu vorbă bună.

La un moment dat, vin întăriri, cei doi bărbați, acuzați acum de tentativă de omor. După un schimb de replici, Valentin este atacat mișelește de la spate. Valentin spune că nu îi cunoștea pe agresori, că întreg conflictul ar fi izbucnit din senin de la o banală întrebare.

Ce vrei mă tu chelule, cu cine ai tu trebă de aici. Acum dau să fac un pas, vine tipul spre mine, în momentul în care m-am oprit, am simțit o lovitură în cădere, să fie sigur, mi- a mai dat încă o lovitură, să știe el o treabă,

a spus Valentin.

L-au lăsat inconștient acolo. O ambulanță smurd l- a transportat la Spitalul Universitar. Polițiștii din Ilfov, care vreme de două zile nu i- au capturat pe agresori, vin cu o declarație oficială bulversantă. Ne spun că cineva a reclamat agresiunea la unu unu doi, iar ulterior că s- ar fi sesizat din oficiu.

Citeste si: Cine este bărbatul care a murit în timp ce alerga la maratonul din Capitală. I s-a făcut rău în timpul competiției, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni. Îl bătea şi nu-l lăsa nici măcar la toaletă- antena3.ro

Polițiștii din cadrul poliției orașului Chitila au fost sesizați prin apel unu unu doi cu privire la faptul că în comuna Chiajna o persoană a fost victima unei agresiuni... Polițiștii din cadrul poliției orașului Chitila s- au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov. Mai susține că tânărul de douăzeci și unu de ani le- ar fi spus medicilor că s- a lovit singur la cap, asta în condițiile în care a ajuns cu smurd ul la spital, deci în stare extrem de gravă, iar agenții fuseseră acolo și au văzut cu ochii lor în ce stare era. Acesta ar fi comunicat medicilor faptul că s- ar fi autoaccidentat.

Diagnosticul inițial dat de medici a fost de răni ușoare, ulterior după investigațiile medicale amănunțite medicii au revenit cu un alt diagnostic mult mai grav, motiv pentru care a fost schimbată încadrarea juridică a faptei și serviciul de investigații criminale Ilfov desfășurând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tentativă de omor, au declarat reprezentanții IPJ.

Cei de la Spitalul Universitar au refuzat să ne lămurească dacă au greșit sau nu diagnosticul. Valentin spune că abia a doua zi s- a trezit și și- a amintit totul.

Nici nu știam că e vorba de ciocan, mi- au zis cunoștințele după, când m- am trezit abia a doua zi la spital, a spus Valentin.

Citeste si: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!- kfetele.ro

Citeste si: Adrian „Elicopter de Luptă”, prins beat la volan după o urmărire cu poliția. Influencerul, reținut pentru ultraj- radioimpuls.ro

Citeste si: Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni. Îl bătea şi nu-l lăsa nici măcar la toaletă- antena3.ro

Și n- ar fi prima încăierare violentă în cartier cei care locuiesc în Militari Rezidence se plâng că mai nou e la fel ca în vestul sălbatic.

Chiajna în momentul de față a ajuns Ferentari doi, deci mi- e mai ușor să merg cu bani în mână Ferentari, decât să merg în Chiajna. Bătăi, scandal, cu sânge, cu venit cu poliție, cu ambulanță, a spus un localnic.

În cazul de față cei doi agresori sunt liberi. Polițiștii n- au reușit să i prindă nici până la această oră

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI