Drama lui Vasile,  în vârstă de 59 de ani, a început în martie, când s-a angajat ca cioban în Valea Jiului. Omul nu avea telefon, aşa că o bună perioadă n-a reuşit să ia legătura cu familia. Rudele l-au dat disparut, iar cum in zona a fost gasit un trup neinsufletit, autoritatile au anuntat familia ca Vasile este cel gasit decedat.

Bărbatul mort și îngropat era, de fapt, în viață

Asadar, mama si fratii au ingropat cadavrul dupa toate regulile bisericesti:
- Cate pomeni i-ati facut?
- I-am facut, l-am si inmormantat, i-am facut si de trei saptamani, spune mama bărbatului.
În tot acest timp, bărbatul era în Timiş, la muncă. De curand, a reusit sa ia legatura cu familia. Bucuros sa afle ce se mai intampla pe acasa, omul a constatat ca toti il credeau mort...si ingropat!
"Vasile e in viata! Eram bucuroasa, ca na! Copilul meu cel mare. L-au recunoscut dupa voce, ulterior a venit si acasa, el avea si certificat de deces cu data mortii 23.03.2019", spune mama omului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Luptător de K1, asasin cu sânge rece, repatriat

O echipă de medici legiști a exhumat recent cadavrul din cimitir iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a vedea cine este de fapt bărbatul mort, confundat cu Vasile din Gorj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si