O echipă a Știrilor Kanal D a filmat în exclusivitate întreg scandalul și momentul în care jandarmii au încătușat mai mulți tineri. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

"Da voi nu chemați întărire acum?"

Bătaie cu jandarmii pe plajă

La amiază, spiritele s-au încins în Costinești, cea mai aglomerată stațiune de pe litoral. Mai mulți turiști s-au încăierat și a fost nevoie ca jandarmii să intervină.

Totul ar fi pornit de la un om al străzii care ar fi fost luat peste picior de un grup de tineri, iar alții au sărit să îl apere.

În busculada creată pe plajă, jandarmii și au pierdut și ei cumpătul rapid. Au lovit la întâmplare în stânga și în dreapta, apoi au folosit spray-urile cu gaz lacrimogen.

"Uite ce face poliția, uite ce face poliția, uite ce face poliția".

"Poliția și jandarmeria s-a simțit jignite și au început să îi bată pe domni, pe cei care au sărit în ajutor, cum ar veni"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Nu au fost agresivi băieții cu domnii polițiști și i-au bătut"

"I-au bătut, i-a umplut de sânge pe aici, i-a făcut de minune și s-o luat și de femeile lor. Spray o venit pe toți, pe toți oamenii, cu toți, toți, toți, ne ustură ochii, urât, urât de tot"

Pe imagini se observă că până și polițiștii și jandarmii sunt afectați din cauza spray-ului și abia respiră.

Victima au picat și câțiva turiști care nu ar fi fost implicați în scandal.

"Eu sunt pe lângă, n-am nicio treabă, vă spun că am spray în gât, nu mi se pare corect ca poliția să-mi dea cu spray mie care n-am făcut nimic"

Mai mulți indivizi au fost încătușați și duși la sediul poliției, pentru a fi audiați. Am solicitat și noi un punct de vedere cu privire la intervenția polițiștilor. Autoritățile spun că turiștii au fost agresivi, acesta fiind motivul pentru care au fost imobilizați și duși la secție.

Citește și: Fost profesor acuzat că a furat bijuterii de 45.000 de dolari din Washington

În urma agresiunii, șase bărbați s au ales cu dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si