Certurile clienților terasei din Timișoara au început marți, 7 iulie 2021, în jurul orei 22:30. Mai multe persoane au început o altercație care a degenerat într-o luptă cu aruncat de sticle, pahare, scaune și mese.

O parte din clienții terasei din Piața Victoriei din Timișoara, au sunat la 112, dar până la venirea jandarmilor și polițiștilor, bătăușii s-au făcut nevăzuți.

Doar 3 persoane au fost identificate

Poliția din Timișoara încearcă acum să-i identifice pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Până în acest moment au fost identificate doar 3 persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, pe numele cărora a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost lăsat inconştient pe trotuar în urma unei altercaţii în trafic

Ceartă pornită din senin

Momentan nu se cunosc motivele pentru care a început cearta din cadrul restaurantului din Timișoara.  Mai mulți cetățeni de etnie romă s-au luat la ceartă și, după un schimb de replici aprins, au început să arunce cu scaunele de pe terasă.

Citeste si: VIDEO| Bătaie ca în filme în fața Spitalului Floreasca din București. Polițiștii au intervenit de urgență

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

O parte din martori s-au îndepărtat rapid, pentru a nu fi prinși la mijloc, iar unii au sunat la 112 și au alertat Poliția. Agenții de la Secția 1 Timișoara au indentificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, și au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În continuare se efectuează cercetări pentru identificare tuturor participanților.

O femeie care a fost martoră la toate cele întâmplate a povestit pe pagina sa personală de Facebook în lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

"Scaune care zboară prin aer, sticle și pahare sparte, urlete și bătăi... am avut cea mai de cacao seară în Piața Victoriei... să fiu nevoită să FUG de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun... asta-i capitala culturală europeană? Asta-i Timișoara mea? Poliția se uita la meci probabil, a venit EXACT la moment potrivit, când piața era deja pustie.[...] Voi acolo, marile speranțe de la primărie, sunteți toți bine? E fain Spania- Italia? A, și plecând din piață, ne-a condus spre mașină un șobolan mai mare decât o pisică... se plimba dintre Bega spre Omi...", a scris pe Facebook o martoră la incident.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si