Scene incredibile au fost surprinse în curtea unui liceu din Fălticeni, județul Suceava. Două eleve s-au bătut pe terenul de sport ca într-un ring de box.

Cele două și-au împărțit pumni și picioare, sub privirile colegilor, care au încercat să le despartă pe cele două.

Citește și: VIDEO- „A spart sticla și mi-a băgat-o în mână”. Patronul unui restaurant din Baia Mare a fost atacat de doi bărbați în timp ce livra o comandă de pizza

Elevele s-au bătut la liceu ca pe ringul de box

Elevele și-au aruncat injurii și apoi au început să se bată. Cele două s-au bătut până au căzut la pământ și nici atunci nu s-au oprit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totul s-ar fi întâmplat la finalul săptămânii trecute, în pauza de la ora 12, pe terenul de sport al liceului, potrivit observatornews.ro

„Una dintre fete este din clasa a XII-a şi una din clasa a IX-a. Nu se cunosc, doar au conversat pe reţelele de socializare. Conflictul a fost unul spontan. Au plecat de la nişte injurii aduse de una din fete celeilalte.

Cealaltă a ripostat”, a spus Florin Ciocîrlan, directorul adjunct al liceului, pentru sursa citată.

Citește și: Bătaie între femei, pe stradă, din cauza geloziei. Victima a fost pusă la pământ

Conducerea școlii a demarat o anchetă

Fetele s-au bătut sub ochii colegilor lor, care au încercat să le despartă și în cele din urmă au și reușit.

Unul dintre ei a filmat toată bătaia.

Chiar recent, săptămâna trecută am mers la foarte multe clase şi chiar le-am vorbit despre rolul martorului în gestionarea unei situaţii de hărţuire. Trebuie să mai vin cu o activitate ca să întăresc ca să fac mai vizibil acest mesaj împotriva violenţei”, a spus Florentinea Focșineanu, consilierul școlar.

Citește și: VIDEO- Bătaie între trei femei în Ocna Șugatag, județul Maramures. De la ce a pornit totul

Conducerea şcolii a demarat o anchetă internă şi urmează să stabilească ce sancţiuni vor lua împotriva celor două eleve.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si