Mai mulți elevi din clasele primare și de gimnaziu au fost protagoniștii unor scene de o violență ieșită din comun. Mai mult de zece copii și-au împărțit pumni și picioare chiar în fața unei școli din județul Iași, dar mai grav este că totul s-a petrecut sub ochii unei învățătoare care a intervenit târziu. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Bătaie generală în fața școlii

În bătaia generală, împart pumni și picioare atât copii de clasa a patra, cât și elevi mai mari. Scenele sunt de o violență ieșită din comun, se petrec aproape de școală, iar martorii se amuză. Mai grav este că și adulții care erau de față au rămas indiferenți.

- Am văzut, erau numai fete s-au bătut, nu băieți.

- Ce ați văzut?

- Se trăgeau de cap, a căzut una în șanț

- Nu ați încercat să îi despărțiți?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Dar unde să mă bag eu, grija fetelor o mai aveam? Era doar și învățătoarea acolo și a mai venit o femeie,  a declarat un martor.

Totul ar fi pornit între două fete, una de clasa a șasea și cealaltă cu doi ani mai mare. Între ele ar fi existat un conflict mai vechi. Mama unei fete povesteștea că aceasta a ajuns cu greu acasă după confruntare.

O fată a vrut să o bată pe altă fată și fata mea s-a băgat și când s-a băgat, a luat-o altă fată, alta pe acea fată și tot așa. O dureau coastele, la maxilar era toată umflată, nici nu mai vedea bine, nici nu putea să deschidă ochii și îmi zice, mamă, dă-mi apă că nu mai pot. Ce e cu tine fată? M-a bătut o fată la școală. Am fost la școală, am vorbit la ședința cu părinții, a zis că se rezolvă, se rezolvă, a mărturisit mama unei fete.

Citește și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Prahova care și-a ucis vecinul pentru o datorie de 2000 de lei. Individul și-a omorât în trecut și mama

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Martorii spun că un cadru didactic a asistat la bătaie, dar reprezentanții școlii susțin că nu au știut de incident. Se știa, însă, că există un conflict mai vechi între cele două eleve, dar nu s-a luat nicio măsură, cu toate că în școală există un consilier care ar trebui să intervină în astfel de situații.



Din clasă a fost implicată o fetiță care, în urma cercetărilor, ea a fost victima. Inițial, au spus că este mai vechi, că s-au mai certat și altă dată, după care au spus că nu. Nu știm de la ce a pornit, de la câteva discuții pe telefon care au avut loc cu o zi înainte, acasă, a declarat Laura Miron, profesor Școala Gimnazială Dumești.

Ceva dureros pentru mine ca și cadru didactic și împreună cu colegii mei vom căuta să găsim cele mai bune soluții. Nu s-a observat o creștere a nivelul de violență în școală, suntem nedumeriți, suntem surprinși, suntem întristați de acest eveniment, a declarat Ana Dorneanu, director Școala Gimnazială Dumești.

După ce imaginile au fost postate pe internet, polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si