Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bătaie generală pe aeroportul din Londra, într-un grup de români

O bătaie monstru, declanşată într-un grup de români, chiar pe aeroportul Luton din Londra, îi îngrozeşte pe englezi! Scandalul a izbucnit chiar în zona magazinelor duty-free şi a degenerat rapid într-o încăierare generală! Vă avertizez: imaginile si informaţiile care urmează au impact emoţional.

Andreea Stoica,

Bataie aeroport Londra

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ca la un film de acţiune, cu urlete şi bătăi zdravene, au asistat la acest scandal ceilalţi români care urmau să se îmbarce într-un zbor către Bucureşti, dar şi englezii aflati pe aeroportul din Luton.

Totul a pornit de la o ceartă între doi români, iar scandalagiilor nu le-a trebuit mult până când să se ajungă la o încăierare generală.

Reacţia autorităţilor aeroportuare:

„Suntem șocați și întristați de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranță zero față de violență. Dorim să ne cerem scuze pentru disconfortul creat pasagerilor!", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului pentru The Independent.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Lista galbenă actualizată 15 mai 2021: Cine trebuie să stea în carantină pentru 14 zilei?

Patru persoane au fost rănite în această bătaie generală între români, pe aeroportul Luton, în care orice obiect care le-a căzut în armă a devenit armă.

Trei dintre răniti au fost transportati la spital, in stare gravă.

Politia a anuntat că 17 dintre scandalagii nu au mai fost lăsati sa se intoarcă în România. Au fost retinuti, pe aeroport şi au rămas în arest preventiv pentru audieri.

Citeste si: VIDEO- Grecia și Italia își deschid granițele pentru turiști din weekend

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI