Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bătaie în trafic între un șofer de autobuz și unul de autoturism. Totul a fost filmat!

Bătaie cu pumni și cu picioare în trafic, între un șofer de autobuz și conducătorul unui autoturism. Se pare că totul a pornit de la niște șicane pe șosea, iar cei doi s-au lovit cu sete in mijlocul unei intersecții circulate. Întreaga bătaie a fost filmată de camerele de supraveghere și aduce aminte de recentul scandal provocat de vatmanul care a împins cu tramvaiul o mașină aflată pe șine, în Capitală.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare că șoferul autoturismului a condus în zig-zag pe șosea câteva sute de metri, încă de la plecarea autobuzului din stație.

În imaginile surprinse de camere de supraveghere din trafic se vede cum, la un moment dat, mașina se oprește în fața autobuzului și tânărul de la volan coboară nervos. Martorii spun că ar fi început să lovească în ușile autobuzului cu palmele și picioarele.

De aici pornește o bătaie în toată regula- se poate observa cum șoferul autobuzului și un alt bărbat, probabil un călător, aleargă după conducătorul auto al mașinii mici.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Şi maşina lui Ludovic Orban a fost lovită de tramvai pentru că a staţionat pe linie! Actualul premier a fost "proiectat" într-un jeep! Când s-a întâmplat evenimentul

E greu de spus cine pe cine bate în continuare, cert e că bărbații se fugăresc în sus și-n jos printr-o intersecție aglomerată și-și împart cu sete pumni și picioare.

La un moment dat, unul dintre ei alunecă și cade la pământ, iar altul îl ajută să se ridice, pentru a contiua lupta. Apoi, brusc, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fiecare se urcă în mașina lui și pleacă din intersecția pe care o blocaseră.

Tânărul din mașină susține că de vină ar fi șoferul autobuzului, care i-a ieșit brusc în față. Acum, toți cei implicați sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

Citeste si: Șmecherul care a șicanat tramvaiul s-a plictisit de BMW și vrea un Range Rover alb! Câți bani ar fi vrut tânărul pe mașină înainte să fie avariată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI