Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bătaie într-un club din Craiova

Lumea s-a sfarsit un pentru interlop in Craiova in momentul in care nu a fost lasat sa intre intr-un club.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Si-a revenit repede cu un pumn dat administratorului de local si... cu un intreg scandal in care a fost sustinut de 15 barbati din anturajul lui! Au devastat terasa, au aruncat cu scaune in usi si in geamuri si... i-au speriat pe clienti. Camerele de supraveghere de la intrarea in local au filmat totul! Imaginile si informatiile sunt cu impact emotional.

Scandalul a inceput in cand distractia era in toi la clubul renumit din Craiova. Un interlop cunoscut in oras pentru numeroasele batai in care a fost implicat a vrut sa intre in bar, impreuna cu alti 15 barbati.
Agentii de paza l-au rugat sa plece, pentru ca sub haina ar fi avut ascuns un obiect ascutit, posibil arma alba.

Citeste si: Avionul în care se afla echipa Palmeiras, probleme la aterizare! Unor jucători li s-a făcut rău

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Trafic aglomerat pe sensurile către Capitală ale autostrăzilor A2 Bucureşti-Constanţa şi A1 Piteşti-Bucureşti! Pe unele tronsoane se circulă în coloană

Citeste si: Nigeria: Cel puţin 37 de persoane au murit în atacuri în nord-vestul ţării

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum administratorul clubului incearca sa-i explice ca nu are voie sa intre, moment in care un tanar iese din local si il tine de vorba pe angajat.


Cel care a inceput scandalul profita de ocazie si il ataca pe administrator in zona fetei.

Agresorii au devastat terasa si au incercat sa-i raneasca pe angajati cu toate obiectele pe care le-au gasit.

Patronul clubului a fost alertat de agentii de paza si a venit imediat. Acesta a depus plangere penala impotriva atacatorului si spune ca nu este prima data cand se intampla asa ceva.

Zeci de clienti s-au speriat si au parasit clubul. Dupa cateva minute, au intervenit si politistii, care au deschis dosar penal pe numele celor implicati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI