Citește și: VIDEO „Regele fițelor”, moarte învăluită în mister! Cine era în casă cu Andrei Versace în ultimul clip filmat? "Se vede o persoană"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

„Bătaie în toată regula în curtea unui spital din Capitală! Membrii a două clanuri interlope și-au împărțit pumni și picioare în plină zi. Doi bărbați au fost arestați preventiv”, a spus Radu Andrei Tudor.

Scenele șocante au fost surprinse în fața Spitalului Universitar din Capitală. În imagini se observă cum cei doi bărbați de treizeci și cinci, respectiv cincizeci și opt de ani, opresc mașinile în fața unității spitalicești și încep să își împartă pumni și picioare, ziua în amiaza mare. Victime le-ar fi căzut doi soți ce așteptau să intre la consultații, cunoscuți ai agresorilor. După ce s-au bătut, indivizii s-au urcat în autoturisme și au fugit înainte ca poliția să își facă apariția. Abia după două zile de la incident agresorii au fost identificați și ridicați de oamenii legii.

Citește și: Doi candidați din Dâmbovița și alte trei persoane, bătaie în toată regula! Spiritele nu s-au calmat decât după ce au intervenit polițiștii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si