Miercuri, în jurul orei 17:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui complex comercial din municipiul Botoșani, are loc un conflict între mai multe persoane. Bătaia a avut loc în zona food-court. 

Bătaie într-un mall din Botoșani

Apelul la 112 a fost făcut de către angajații mall-ului, iar toți clienții din centrul  comercial au ieşit în stradă de speriați de întregul scandal.

Inițial un bărbat s-ar fi certat un bărbat cu o femeie, după care disputa a degenerat. Unii s-au folosit și de scaunele din zona restaurantelor.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), precum și o ambulanță întrucât în sesizarea făcută la IPJ s-a anunțat și că unii folosesc și cuțite. 

Citește și: Doi medici rezidenți din Iași au fost plasați sub control judiciar în dosarul cu stimulatoarele cardiace

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Forțele de ordine care s-au deplasat la fața locului au aplanat conflictul. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni în urma incidentului.

Un bărbat a fost reținut 

O parte dintre persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției. După audieri, Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani.

Citește și: Reacția unei mame când a fost informată că fiica ei se droga la școală: "Poate se parfuma"

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

"Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.", au transmir autoritățile printr-un comunicat.

Citește și: Grevă generală a transporturilor în Franța. MAE a emis o nouă avertizare de călătorie

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si