Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Bătaie pe plajă sub ochii turiștilor. Nu au vrut să părăsească plaja la sfârșitul zilei, pentru că au plătit șezlongurile. Supărați de programul de la plajă, două persoane au sărit la bătaie

Două persoane au sărit la bătaie, supărate că trebuie să părăsească șezlongurile pentru că plaja se închidea. Pe motiv că au plătit pentru șezlonguri, aceștia au refuzat să plece și au devenit agresivi cu personalul de pe plajă. La fața locului, au sosit și autoritățile, care au deschis dosar penal pentru mai multe acuzații.

Redactia Stirile Kanal D,

Bătaie pe plajă sub ochii turiștilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Plaja din Costinești s-a transformat aseară în scena unei adevărate bătălii. Doi turiști care ar fi refuzat să elibereze șezlongurile închiriate au intrat în conflict cu angajații unei plaje private, dar și cu agenții unei firme de pază. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

"- Nu da ce a făcut până la urmă?

- Nu știu frate, nu știu, nu știm, nu știm"

Citește și: EXCLUSIV- Dosarul 10 August- 16 persoane trimise în judecată. Adrian Cuculis, avocat: ”Lucrurile s-au mișcat greoi, ca de obicei, ca tot ce înseamnă dosare penale în România”- Ce va urma?

Nu au vrut să plece după plajă și au sărit la bătaie

Scandalul a început pe o plajă din Costinești duminică seara, când angajații ar fi vrut să strângă șezlongurile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ei cică nu a plătit șezlongul, dar șezloangele erau plătite"

Turiștii ar fi refuzat să plece, spun angajații de pe plajă, chiar dacă programul se încheiase.

"Au început la amenințări, a scos cuțit unul dintre ei la mine, cel care era pe la spate, din ce am înțeles de la colegii mei, că ar fi avut cuțitul în mână"

A fost chemat un echipaj de la o firmă de pază, iar scandalul s-a mutat înspre faleză.

"Li s-a aplicat spray lacrimogen, un pic, foarte iritabil cu piper, au căzut cumva pe lângă scările alea"

Și polițiștii au fost sesizați oamenii legii au ajuns la finalul scandalului și au deschis un dosar penal pentru acuzațiile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI