„Din gelozie, mai mulți indivizi și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Galați. Indivizii s-ar fi șicanat mai întâi cu mașinile în trafic, apoi au coborât și s-au luat la bătaie. Unul dintre agresori a fost prins de polițiști pe aeroport, în București, atunci când încerca să fugă din țară. Toți au ajuns, în cele din urmă, în fața procurorilor. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Bătăușii de la Galați, față în față cu procurorii

În mijlocul străzii, printre mașini, cei trei indivizi se aleargă reciproc. Unul dintre bătăuși își rupe tricoul de pe el, își lovește rivalul de câteva ori, apoi fuge înapoi spre mașina lui. Urmează o nouă repriză de pumni, după care scandalul se încheie brusc. Printre șoferii care au văzut scandalul se numără și un vameș, care a pornit semnalele acustice și i-a speriat pe scandalagii.
Cei doi agresori l-ar fi urmărit pe tânărul agresat prin oraș. S-ar fi șicanat cu mașinile, iar apoi indivizii l-au blocat, scos din mașină și au sărit la bătaie. Surse din anchetă spun că totul s-ar fi întâmplat din gelozie. Unul dintre agresori era furios că rivalul său îi cucerise fosta iubită. Polițiștii au deschis o anchetă, însă nici urmă de cei doi agresori. Cu toate că l-ar fi căutat peste tot, unul dintre bătăuși s-a prezentat singur la secție, iar celălalt a fost reținut pe aeroport, în București, când încerca să fugă din țară.


„Bărbatul de 24 de ani a fost depistat în aeroportul Otopeni în timp ce voia să părăsească țara și să se sustragă cercetărilor”, au transmis polițiștii.

Citește și: VIDEO- Două femei s-au bătut în supermarket cu sulurile de hârtie pentru cadouri

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nici tânărul agresat nu a scăpat de brațul lung al legii. Atât bătăușii, cât și victima, au ajuns în fața procurorilor.
„- Ce persoane sunt reținute?
- Toate cele 3 persoane.
- Și agresorii și victima?
- Nu aș dori să mă pronunț la statutul de victimă sau agresor. Cert este că există un conflict între cele 3 persoane! Încadrările reținute până la acest moment sunt lovire sau alte violente, respectiv tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat procurorul de caz.
Toți ar putea rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile, dacă magistrații vor admite propunerea de arestare preventivă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si