UPDATE. Cei trei agresori ai acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat emis duminică dimineața de IPJ Dâmbovița. 

"De ce l-aţi bătut pe pădurar? Ce aţi avut cu el? din răzbunare? Nu! Atunci ce aţi avut cu el?".  Rând pe rând, cei 3 acuzaţi acum, în mod oficial, de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu au ajuns în faţa oamenilor legii.

După ce ieri au semănat groaza în familia unui pădurar din judetul Dâmboviţa.

Citeste si: VIDEO| Un pădurar din Dâmbovița a fost snopit în bătaie de mai mulți hoți de lemne care au intrat peste el în curte

Atac barbar asupra pădurarului, în curtea propriei case

Imaginile greu de privit au fost înregistrate de camerele de supraveghere de la casa pădurarului. Cei 3 indivizi au intrat peste el în curte și au început să-l lovească. Victima a încercat să se apere, dar n-a făcut față atacului barbar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martori îngroziți la scenele de teroare au fost fiul și soția pădurarului. Pe înregistrare se aud strigătele disperate ale femeii, care încearcă să intervină, dar indivizii o lovesc și pe ea!

"Ne-am trezit cu indivizii la poartă. Au rupt gardul, au intrat în curte! L-au bătut, și pe mine, și pe el că m-am băgat între ei. Patru indivizi! M-au lovit și pe mine cu fierul cu care dădeau în el.

Cu o țeavă de fier!", spune soția pădurarului.

Citeste si: Padurar atacat de fata cu familia

Vecinii, îngroziți de atacul barbar

Fiul pădurarului a scăpat ca prin urechile acului și a fugit să ceară ajutor. Vecinii sunt și ei îngroziți de ce au văzut! În Bilciurești, încă domnește teama după acest atac barbar!

"Au venit la el acasă și l-au luat la omor!" Soția pădurarului spune că bărbatul ei nu e la primul scandal cu acești indivizi. A mai avut conflicte cu ei în pădure. Amenințări, că-i omoară băiatul!

Propunere de arestare preventivă pe 30 de zile pentru bătăuși

Indivizii au fost reţinuti preventiv și prezentati instanței cu propunere de arestare preventivă. O modificare legislativă recentă permite ca agresiunile asupra pădurarilor să fie considerate ultraj, la fel ca în cazul unui polițist, de exemplu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu. Alături de procurorul de caz se analizează și existența elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj!", a declarat Ana Maria Liță,de la IPJ Dâmbovița.

Din 2014 și până acum, 6 pădurari au fost omorâți de hoții de lemne. Agresiunile și amenințările sunt cu duiumul: peste 700 de silvicultori, spun sindicaliștii din domeniu, au trecut prin astfel de experiențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si