„Un bătrân înstărit din Capitală a rămas fără seiful în care-și ținea o parte din avere: ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Omul bănuiește că ar fi fost jefuit chiar de nepot, pe mâna căruia a lăsat cheile. Însă, individul ar fi avut și complici”,

Bătrân lăsat fără averea de 100.000 de euro. Omul își bănuiește nepotul de jaf

„Cum e posibil... cum e posibil? Sângele tău, să te tâlhărească”, a spus bătrânul printre lacrimi.

Bătrânul de 79 de ani parcă trăiește un coșmar după ce a rămas fără o bună parte din avere. Un seif plin cu bijuterii: ceasuri din aur de 24K şi bani. O pagubă uriașă, de aproape o sută de mii de euro.

„- Aveați acolo agoniseala dumneavoastră, bănuiesc!
- Și a părinților! Așa, din generație în generație”, a mai mărturisit bătrânul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un martor important în dosarul crimei lui Adrian Kreiner a făcut dezvăluiri despre ucigașul afaceristului: „A arătat cum l-a ucis. Nu-l interesa răspunderea penală”

Liviu Gavrilă a picat în plasa tâlharilor după un apel cu număr ascuns. Cineva l-a anunțat că i-ar fi lovit mașina parcată afară. Bătrânul a coborât rapid să vadă despre ce e vorba, iar în timp ce stătea de vorbă cu respectivul individ, altul sau alții aveau să ia cu totul seiful pe care-l ținea în casă, sub televizor.
Cel care l-a furat a intrat pe ușă, spune bătrânul, chiar dacă o încuiase când a coborât.
Tocmai de aceea bagă mâna în foc că ar fi fost jefuit chiar de nepotul lui. Doar el și iubita lui aveau cheia de la apartament.
Bătrânul e cu atât mai dezamăgit cu cât i-ar fi lăsat nepotului totul. Ba chiar i-ar fi făcut împuternicire pe banii din bancă, alte zeci de mii de euro.
„Sunt uluit de ce a putut să facă! Când toate erau pe mâna lui! I-am lăsat casa asta, casa ailaltă de acolo, mai am o garsonieră... I-am cumpărat nepotului o garsonieră în Popești, aici, am dat 35.000 euro pe ea!”, a mai mărturisit bătrânul.
Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să-i audieze atât pe fiul bătrânului, cât și pe nepot și pe iubita acestuia din urmă. Totodată au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă care s-ar putea să fi surprins chipurile tâlharilor.
Nepotul bătrânului nu a putut fi contactat până la această oră. În schimb, taximetristul care l-a sunat le-a spus reporterilor Kanal D că el ar fi străin de acest jaf, și că doar s-ar fi nimerit la locul nepotrivit în momentul nepotrivit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si