Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bătrân din Capitală, păgubit de aproape 100.000 de euro. Omul bănuiește că ar fi fost jefuit de propriul nepot

Un bătrân din Capitală a ajuns să fie furat de un seif în care își ținea averea de 100.000 de euro. Bărbatul crede că nepotul acestuia ar fi dat jaful și, mai mult, acesta ar fi avut și complici.

Maria Stiuca,

Bătrân jefuit de propiul nepot [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un bătrân înstărit din Capitală a rămas fără seiful în care-și ținea o parte din avere: ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Omul bănuiește că ar fi fost jefuit chiar de nepot, pe mâna căruia a lăsat cheile. Însă, individul ar fi avut și complici”,

Bătrân lăsat fără averea de 100.000 de euro. Omul își bănuiește nepotul de jaf

„Cum e posibil... cum e posibil? Sângele tău, să te tâlhărească”, a spus bătrânul printre lacrimi.

Bătrânul de 79 de ani parcă trăiește un coșmar după ce a rămas fără o bună parte din avere. Un seif plin cu bijuterii: ceasuri din aur de 24K şi bani.

O pagubă uriașă, de aproape o sută de mii de euro.

„- Aveați acolo agoniseala dumneavoastră, bănuiesc!
- Și a părinților! Așa, din generație în generație”, a mai mărturisit bătrânul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un martor important în dosarul crimei lui Adrian Kreiner a făcut dezvăluiri despre ucigașul afaceristului: „A arătat cum l-a ucis. Nu-l interesa răspunderea penală”

Liviu Gavrilă a picat în plasa tâlharilor după un apel cu număr ascuns.

Cineva l-a anunțat că i-ar fi lovit mașina parcată afară. Bătrânul a coborât rapid să vadă despre ce e vorba, iar în timp ce stătea de vorbă cu respectivul individ, altul sau alții aveau să ia cu totul seiful pe care-l ținea în casă, sub televizor.
Cel care l-a furat a intrat pe ușă, spune bătrânul, chiar dacă o încuiase când a coborât. Tocmai de aceea bagă mâna în foc că ar fi fost jefuit chiar de nepotul lui.
Doar el și iubita lui aveau cheia de la apartament.
Bătrânul e cu atât mai dezamăgit cu cât i-ar fi lăsat nepotului totul. Ba chiar i-ar fi făcut împuternicire pe banii din bancă, alte zeci de mii de euro.
„Sunt uluit de ce a putut să facă! Când toate erau pe mâna lui! I-am lăsat casa asta, casa ailaltă de acolo, mai am o garsonieră... I-am cumpărat nepotului o garsonieră în Popești, aici, am dat 35.000 euro pe ea!”, a mai mărturisit bătrânul.
Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să-i audieze atât pe fiul bătrânului, cât și pe nepot și pe iubita acestuia din urmă. Totodată au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă care s-ar putea să fi surprins chipurile tâlharilor.
Nepotul bătrânului nu a putut fi contactat până la această oră. În schimb, taximetristul care l-a sunat le-a spus reporterilor Kanal D că el ar fi străin de acest jaf, și că doar s-ar fi nimerit la locul nepotrivit în momentul nepotrivit.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI