Descoperire șocantă făcută în această dimineață de polițiști. Mai mulți bătrâni au fost găsiți sechestrați într-un imobil din Capitală, de către o familie anchetată pentru înșelăciune și lipsire de libertate în mod ilegal. Mai multe percheziții efectuate la adresa suspecților au scos la iveală amănuntele uluitoare ale caracatiței de înșelăciuni. Colega mea, Adina Iliescu este chiar la locul perchezițiilor și ne spune întreagă poveste. Bună ziua, Adina, a

transmis Cristina Dorobanțu.

Bătrâni sechestrați, percheziții de amploare

Șase persoane au fost salvate în această dimineață de către polițiști, după ce au fost sechestrate de mai mulți indivizi. Vorbim despre bătrâni, în special fără moștenitori, cu probleme fizice sau psihice, care ar fi fost păcăliți de acești indivizi să le cedeze imobilele lor, în speranța că vor fi îngrijiți. Însă, în realitate, odată ce puneau mâna pe acte, bătrânii erau aduși în imobilul din spatele meu și erau ținuți în subsolul casei în condiții inumane.

Mai mult, unele dintre persoanele vătămate erau puse chiar să cerșească. Pe de altă, parte cinci dintre suspecții în acest dosar s-ar fi căsătorit cu victimele în speranța că așa vor putea pune mâna pe  bunurile lor. De altfel, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Au fost efectuate mai multe percheziții și s-au ridicat din această locuință, dar și din celelalte imobile pe care suspecții puseseră mâna, mai multe documente, dar și bani pe care indivizii nu i-au putut justifica. Autoritățile continuă verificările în acest dosar penal deschis pentru lipsire de libertate și înșelăciune, a transmis Adina Iliescu. 

Citește și: VIDEO- Florin Cîțu, fostul premier, a fost audiat de DNA timp de 3 ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si