Aceste scene șocante au fost surprinse de un copil martor la bătaia crunta încasată de un alt puști de 13 ani in parcul din comuna timiseana Parța. Totul ar pornit de la un joc cu mingea. Ar lovit cu mingea, din greșeală, o fetita de doar 6 ani. Fata s-a plâns părinților care au venit in parc chitiți pe scandal. Mama fetei s-a năpustit cu o ploaie de pumni și picioare asupra adolescentului fără apărare in ciuda strigatelor de disperare ale celorlalți copii. Si

tatal fetitei se repede asupra baiatului si il trinteste pe jos.

Cu clavicula rupta și speriat de moarte, băiatul a fugit intr-un suflet la bunica lui căreia i-a povestit ce s-a întâmplat. 

"Tot era pălmuit avea urme de la palme și imediat mi am dat seama ca are la clavicul ceva ca era deja sărită afara. L-au batut ca pe un animal. Nici nu am putut sa ma uit la imagini, am leșinat, apoi a venit tatăl fetiței și l-a ridicat in aus și l-a aruncat exact ca pe un animal și l-a trântit de pământ", povesteşte bunica victimei.

Citeste si: VIDEO| Pedofilie cu "bune intenţii"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In timp ce aceasta bunica trăiește un adevărat coșmar și se teme pentru viața nepotului ei, bunica fetei de la care a început scandalului nu vrea sa comenteze nimic.

Imaginile i-au îngrozit pe săteni

Baiatul batut are nevoie, ptrivit certificatului medico legal de ingrijiri medicale pentru 28 de zile.

"În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violente", a afirmat Alexandra Petrovici, purtător de cuvînd al IPJ Timiş.

Citeste si: Cum a ajuns să arată fiica celei mai bogate românce din lume, Anastasia Soare?

Ancheta este in curs de desfășurare. Specialiștii susțin ca pana și copii martori la acest episod de violenta ar avea nevoie de terapie psihologică. 

"Copii care iau parte la scene de o violenta neobișnuita, pot resimțiți frica pe viitor chiar și pentru propria viața. Pot avea coșmaruri legate de scena violenta la care au asistat", spune Adina Berar, psiholog.

Cei doi agresori soți sunt cercetați in stare de libertate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si