Trecuți de prima tinerețe, cei doi soți din Vaslui păreau îndrăgostiți unul de altul, ca-n prima zi. În cea mai recentă fotografie, postată de ea pe contul de socializare, stăteau îmbrățișați cu spatele la apus.

Imaginea cuplului perfect s-a dovedit însă a fi doar o aparență. În ultima vreme, soții aveau certuri aprinse și presa locală relatează că între ei, ar fi apărut altcineva, o a doua femeie pe care bărbatul, psiholog la Poliția de Frontieră, ar fi cunoscut-o la serviciu.

În loc să ia o decizie matură, fostul polițist și-a bătut soția până a adus-o în pragul morții.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ionuț Nistor, purt. cuv. Spitalul Parhon Iași: Este o pacientă în stare generală foarte gravă, comă profundă, admisă direct în secția de Terapie Intensivă

Șansele să își revină din coma profundă sunt mici, anunță chiar medicii, care o țin în viață numai cu ajutorul aparatelor.

În eventualitatea în care supraviețuiește, femeia va avea nevoie de transplant de rinichi pentru că organele vitale împreună i-au fost distruse de-o cauză necunoscută.

Inițial, s-a crezut că blocajul a fost provocat de-o otravă pe care victima ar fi înghițit-o însă ulterior, medicii au evitat să se pronunțe asupra speculațiilor.

În prezent, ancheta polițiștiilor se conturează în jurul acuzațiilor de vătămare corporală și violență în familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si