„Mai avem de îndurat săptămâni întregi de caniculă, iar combinația de alimente și băuturi pe care o facem nu e întotdeauna potrivită. Ba dimpotrivă, ce consumăm în vacanță sau acasă ne poate duce la deshidratare și chiar toxiinfecție alimentară. Cum combinăm produsele astfel încât să fie și gustoase și sănătoase, aflăm astăzi de la medicul de familie, Răzvan Vintilescu”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Citește și: Nu consuma asta pe timp de vară! Medicul Vlad Ciurea trage un semnal de alarmă: „Le-a apărut atrofie cerebrală”

Citește și: Consumând doar aceste alimente a ajuns să trăiască 101 ani. El este bătrânul care și-a dezvăluit acum secretele longevității: „Am fost precaut”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si