Începem jurnalul cu o poveste impresionantă de voință, de luptă pentru viață a unei fetițe de doar 5 luni care a refuzat să cedeze în fața unei tumori cerebrale. Un miracol, spun și medicii de la Iași care au operat-o pe micuță. Colega mea, Delia Săndulachi a urmărit acest caz și ni se alătură cu detalii. Bună ziua Delia!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Bebeluș salvat înainte de Crăciun

Părinții au început să își facă griji atunci când fetița de doar cinci luni a început să se simtă rău și avea stări de vomă. Au dus-o la un spital din Galați pentru investigații, însă analizele au avut valori normale, așa că medicii de acolo au sfătuit-o pe mamă să ceară ajutorul specialiștilor de la spitalul de neurochirurgie.

Profesor dr. Nicolae Oblu din Iași, echipa medicală de aici a descoperit că fetița avea o tumoră de trei centimetri pe creier, poziționată într-o zonă care făcea intervenția chirurgicală și mai dificilă. Chiar și așa chirurgii au decis să opereze pe fetiță pentru a-i salva viața, iar intervenția chirurgicală a fost un miracol spun și medicii pentru că pe cât de fragilă era mica pacientă, pe atât de mare a fost și dorința ei de a lupta pentru viață.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Operația a fost un succes iar medicii au reușit să elimine în totalitate tumora care îi punea în pericol viața bebelușului. A fost un miracol pentru familia din Galați care spune că a primit cel mai frumos dar de sărbători și după câteva săptămâni petrecute prin spitale, fetița lor își va putea acum sărbători Crăciunul acasă alături de ceilalți doi frați, a transmis Delia Săndulachi.

Citește și: Un bebeluș de șapte luni a decedat, după ce a fost diagnosticat cu rujeolă. Acesta ar fi luat virusul de la fratele său nevaccinat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si