„Doi bebeluși din vestul țării, aflați în stare critică, au fost transportați cu elicopterul la București și au fost salvați de medicii de la Spitalul „Marie Curie”. Ce s-a întâmplat cu nou-născuții știe colega mea, Larisa Rațiu”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Copil de doar 1 an, omorât de mașina condusă de tatăl său. Bărbatul s-a urcat la volan chiar dacă băuse

Bebelușul cu probleme la inimă va fi operat

Larisa Rațiu, reporter: Vorbim despre o minune contra cronometru pentru a salva viețile a doi copii nou-născuți aflați în stare critică. Bebelușul transferat de la Timișoara are doar câteva zile și s-a născut cu o malformație la inimă. Este nevoie de o operație destul de dificilă pentru ca inima lui să funcționeze în mod normal. A fost operat și ieri pentru a-l stabiliza, iar intervenția ceva mai complicată se va face săptămâna viitoare, aici, la Spitalul „Marie Curie” din București.

Citește și: Tragedie fără margini în Bihor! Un bebeluș de 10 luni a pierit într-un accident rutier

Al doilea nou-născut a fost deja operat de ocluziune intestinală

Larisa Rațiu, reporter: Cât despre al doilea bebeluș, cel transferat de la Oradea, veștile sunt ceva mai bune. Starea lui este deja una stabilă după ce a fost operat ieri pentru ocluziune intestinală. În acest moment, se află pe secția de neonatologie, sub supravegherea medicilor. Pe tot parcursul zborurilor, cei mici au fost asistați de o echipă de medici din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si