Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bebelușul abandonat de mamă în frig își va găsi părinți

Individa care și-a abandonat bebelușul, in frig, în fața unei scări de bloc, a fost prinsă și reținută de polițiști. Mai are trei copii prin orfelinate.

Iulian Ciurea,

Bebelușul abandonat de mamă în frig își va găsi repede părinți [Sursa foto: Ziarul de Vrancea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

- De ce ați abandonat copilașul? Ați născut acasă? Mai aveți și alți copii? Știați că este în viață? Ați vrut ca el să moară? De ce l-ați lăsat așa dezbrăcat pe ciment?

Parcă surdă și mută la întrebările ziariștilor, individa care și-a abandonat fără milă de pruncul născut prematur în cel mai crud mod cu putință a ieșit de la poliție.

Bebelușul abandonat de mamă are deja candidați la posturile de părinți

Are 27 de ani și devenise mamă pentru a patra oară. De toți s-a lepădat- spun anchetatorii. Pe ultimul l-a lăsat pe stradă- într-o pungă.

Le-a spus polițiștilor că ar fi crezut că e mort și de asta a recurs la oribilul gest.

Chiar dacă a fost abandonat, Cristian Ștefan, așa cum va fi botezat, este un copil dorit. Mai multe familii care i-au văzut povestea s-au oferit să îl adopte.

Îngerul lui păzitor- care l-a salvat de la moarte- îl vede ca pe un dar de la Dumnezeu și ar vrea cu tot dinadinsul ca micuțul să facă parte din familie...

Oamenii care l-au găsit vor ca bebelușul abandonat să facă parte din familia lor

- Cum ar fi să vină in familia dvs copilul?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

- M-aș bucura din tot sufletul. Chiar nu am niciun fin, spune femeia.

- Am pierdut o sarcină la șapte luni jumate. Am fost insarcinată cu un baietel. Am zis ca e un cadou de Craciun, l-a găsit cumătra care trebuia sa ne boteze băietelul pe care l-am pierdut.


- Ce parere are sotul?

- E incantat. L-a gasit la scara, chiar langa masina noastra! A zis chiar e un dar de la Dumnezeu, spune femeia care vrea să-l adopte.

Micuțul este în continuare în incubatorul secției de terapie intensivă a spitalului Marie Curie. Medicii spun că starea lui e stabilă și speră să nu apară complicații.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI